Windows 10: Local Area Connection Adaptor is not working after latest windwos 10

  1.    07 Dec 2015 #1

    Local Area Connection Adaptor is not working after latest windwos 10


    I thought I fixed this problem, until dec. 2nd when Windows 10 did an update.
    All my drivers are up to date.
    I removed my Anti Virus (Panda) and re-installed it, looked like it fixed it, but the next day it stopped recognizing my wifi connection again.
    Any suggestions?
    Thanks,
      My ComputerSystem Spec

  2.    07 Dec 2015 #2

    Have you tried doing a hard shut-down on the system i.e. holding the power button in for 10 secs?
      My ComputerSystem Spec

  3.    08 Dec 2015 #3

    Hello,
    Thanks for suggestion.
    It did not work.
    Last time I had similar problem I found some suggestion using command line and making some changes. I wish I had saved it.
    Thanks again.
      My ComputerSystem Spec


  4. Posts : 6
    Windows 10 Pro 64bit
       10 Dec 2015 #4

    Your Win7 drivers may be up to date, but you may need new Win10 drivers. Go to the vendor site and see if there are specific Win10 drivers. That fixed things for me.
      My ComputerSystem Spec

  5.    12 Dec 2015 #5

    Hi Casey,
    Thanks for suggestion.
    Yes my drivers are all up to date. I have a software that regularly checks the drivers on my computer and updates them as needed. This process fixed my printer problem after the Windows 10 upgrade.
    Thanks
      My ComputerSystem Spec


 

Related Threads
Wireless adaptor not working? in Drivers and Hardware
This is the basic desktop specs I have Dell Inspiron 660 Desktop 3rd gen Quad Core i5-3340 3.1Ghz 12G It looks like I may have bad wireless adaptor card even though the windows diagnostics show it is fine. It is able to detect one of my...
Every few minutes my internet will cut out and ill have to troubleshoot it and it will occasionally fix itself by resetting the local area connection. Then it says the default gateway was unavailable. I've reset the modem, had it replaced, restarted...
Hi All. I run a Quad Boot Menu. Windows XP Home, Windows 7 Home Premium, Windows 8.1 Pro and Windows 10 Pro. All 3 previous OS versions worked fine from the menu till I added the Windows 10 OS to that same menu. When restarting or rebooting FROM...
Windwos 10 100% cpu spike in Performance & Maintenance
Hello guys I have a problem with windows 10, sometimes I get a 1sec or smth like that 100% cpu spike and it kinda feels when i watch a movie/ play a game/etc . I don't know what to do because I cant even find the process, all its to fast and random
3 updates were installed last night. 2 were for defender and 1 was for .net. After reboot two things happened, firstly no internet. Second can't open start page. You could right click and options were provided like switching off and various...
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 15:33.
Find Us