Internet works, but the toolbar indicator shows it is not

Page 2 of 2 FirstFirst 12

  1. Posts : 11
    Windows 10 Pro v.20H2 x64
    Thread Starter
       #11

    Thank you but I do not think any changes do DNS would be a good idea as my DNS settings always have worked well.
      My Computer


  2. Posts : 1,244
    Windows 10 Pro x64 21H2 (Build: 19044.1415)
       #12

    I understand, DNS worked just fine in my case as well
      My Computer


  3. Posts : 11
    Windows 10 Pro v.20H2 x64
    Thread Starter
       #13

    Well, in some cases yes, but Internet Service Provider imposes DNS in the internet settings .
      My Computer


  4. Posts : 40
    Windows 10 Pro 20H2 x64
       #14

    Janeo said:
    I can say nothing more then this says
    :
    Attachment 322652

    I've never change DNS and I think every reseting the network card sets the DNS properly.

    - - - Updated - - -


    "Silexium", congratulations! Older Windows image (copy of Windows) has value "1". How did you guess ?? )) Thank you.Attachment 322665
    It happened in an unknown way, I suppose during on of the Windows updates.
    Windows 10 2004 has this bug. I experienced it myself when I installed Windows 10 on my SSD for the first time. I did some Googling & I found the solution. Windows 10 has virtually no QA/QC besides Insiders, so updates tend to be really buggy. Anyway, I'm glad I could help you! :)
      My Computer


 

  Related Discussions
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 02:28.
Find Us




Windows 10 Forums