Mobile Settings problem


  1. Posts : 19
    Windows 10 Pro 64-bit
       #1

    Mobile Settings problem


    Mobile Settings problem-cant-connect.png

    Each time I log into Windows 10 Pro (Version 20H2, OS build 19042.804) on my Lenovo T480 laptop which has a Fibocom L850 GL LTE (or wireless WAN) modem I cannot connect to the internet through it because the I get the error message that the APN settings are wrong. If I then disable the corresponding network adapter and re-enable it, it connects smoothly with no errors.

    The Fibocom drivers and firmware are up to date according to Windows Update and the Lenovo Vantage update app.

    Any ideas? Thanks!
      My Computer


  2. Posts : 18,044
    Win 10 Pro 64-bit v1909 - Build 18363 Custom ISO Install
       #2

    Hello @majarambuz,

    majarambuz said:
    Mobile Settings problem-cant-connect.png

    Each time I log into Windows 10 Pro (Version 20H2, OS build 19042.804) on my Lenovo T480 laptop which has a Fibocom L850 GL LTE (or wireless WAN) modem I cannot connect to the internet through it because the I get the error message that the APN settings are wrong. If I then disable the corresponding network adapter and re-enable it, it connects smoothly with no errors.

    The Fibocom drivers and firmware are up to date according to Windows Update and the Lenovo Vantage update app.

    Can you please perform the following . . .

     Check for ANY Problem Device Errors

    [1] Click on this TenForums link => Batch Scripts / Programs.
    [2] Click the direct download link Find_ANY_Problem_Devices.bat in the MENU.
    [3] Run the .bat file.

    • If you want detailed information about the .bat file then scroll down the thread until you get to the relevant section.

    If there are NO ERRORS:

    You will receive the message NO PROBLEM DEVICES WERE FOUND!, and NO text file is created on the Desktop.

    If there are ERRORS:

    There will be a Prob_Devices.txt file created on the Desktop.

    EITHER:

    Copy & Paste the results into your post using the [CODE] tags . . .

    [1] Open the Prob_Devices.txt file in Notepad.
    [2] Press the Ctrl + A keys together.
    [3] Press the Ctrl + C keys together.
    [4] In your post, click the Hashtag icon #.
    [5] Click INSIDE the [CODE]Here[CODE] tags and press the Ctrl + V keys together.

    • In your post it will look like this . . .

    Code:
    
    <<< Results Here >>>
    

    OR:

    UPLOAD the file => How to Upload and Post Screenshots and Files at Ten Forums.

    I hope this helps.
      My Computer


  3. Posts : 19
    Windows 10 Pro 64-bit
    Thread Starter
       #3

    Hi,
    thank you. The reply was 'no problem devices found'. At present the Fibocom modem is connected after having been disabled and reenabled. Later I will reboot and run this with the Fibocom error message present.
      My Computer


  4. Posts : 18,044
    Win 10 Pro 64-bit v1909 - Build 18363 Custom ISO Install
       #4

    majarambuz said:
    The reply was 'no problem devices found'.
    At present the Fibocom modem is connected after having been disabled and reenabled.
    Later I will reboot and run this with the Fibocom error message present.
    Good idea.
      My Computer


  5. Posts : 19
    Windows 10 Pro 64-bit
    Thread Starter
       #5

    Paul Black said:
    Good idea.
    Just tried after reboot and before resetting Fibocom - same result as before: no problems found.
      My Computer


 

  Related Discussions
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 18:24.
Find Us




Windows 10 Forums