Dell 2710 xps

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast

  1. Posts : 459
    Windows 8&10
       #31

    Your original comment was it could not connect to the Internet. There is a situation, if the your network is showing as PUBLIC, that you need to change another setting to get it back to Private. So check if it shows as Public and let us know, if you were to re-upgrade.
      My Computer


  2. Posts : 25
    Dell 2710 xps
    Thread Starter
       #32

    will do
      My Computer


  3. Posts : 459
    Windows 8&10
       #33

    There have been some situations where a WiFi adapter cannot connect, but usually the Wired ones work.

    I did change the Network adapter on my 2720. As long as you are careful and have a magnetic screwdriver, it isn't that hard.
      My Computer


  4. Posts : 25
    Dell 2710 xps
    Thread Starter
       #34

    Thanks, it looks like I will change mine also, what did you put in your 2720.


    Saltgrass said:
    There have been some situations where a WiFi adapter cannot connect, but usually the Wired ones work.

    I did change the Network adapter on my 2720. As long as you are careful and have a magnetic screwdriver, it isn't that hard.
      My Computer


  5. Posts : 650
    10 preview 64bit
       #35

    Jerry,
    Its NOT activated, see screenshot of your earlier post

    Roy
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Dell 2710 xps-slui.png  
      My Computer


  6. Posts : 459
    Windows 8&10
       #36

    I used an Intel AC-7260 because I wanted WiDi capability. The original Wireless Adapter, a Killer Wireless-N 1202 worked fine with Windows 10 on an old Dell Inspiron 1545 I put that adapter in.
      My Computer


  7. Posts : 650
    10 preview 64bit
       #37

    Jerry,
    Could you also check whether or not you need to upgrade your bios as this model was originally set for W8.

    Roy
      My Computer


  8. Posts : 25
    Dell 2710 xps
    Thread Starter
       #38

    A12 the most current bios. This is what is installed


    hawkman said:
    Jerry,
    Could you also check whether or not you need to upgrade your bios as this model was originally set for W8.

    Roy
      My Computer


  9. Posts : 8,633
    Mac OS Catalina
       #39

    Try manually setting the DNS IP's in the IPv4 tab for the Wireless and Ethernet to 8.8.8.8 and 8.8.4.4 . These are the Google DNS IP's. What gateway did you get from your ISP, and who is your ISP?
      My Computer


  10. Posts : 650
    10 preview 64bit
       #40

    Just wondering here.

    Your Wifi device has a value of 104, (ie 104th instance of a connection device).
    Now as your running W10 home, It might be that MS has not allowed for that many devices on Home
    certainly should be 100+ on pro,

    Roy
      My Computer


 

  Related Discussions
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 12:48.
Find Us




Windows 10 Forums