https subdomains hang all browsers


  1. Posts : 20
    Windows 10 1903 build 18362.418
       #1

    https subdomains hang all browsers


    If I try to access subdomains like apod.nasa.gov or ordbok.uib.no with the https:// prefix, all browsers on my Win 10 (1903) & 7 SE hang on my ASUS laptop or tower system with TLS security timeouts, but accessing the parent domains with https:// works fine. The router is a Cisco/Linksys E1200, no proxy. Where & how can I troubleshoot this? It's maddeningly intermittent. All other Web access seems to work fine.
      My Computers


  2. Posts : 8,700
    Mac OS Catalina
       #2

    I was able to go to both sites fine. Try a different router.
      My Computer


  3. Posts : 20
    Windows 10 1903 build 18362.418
    Thread Starter
       #3

    Thanks for the response, bro67. Well, I have a laptop connected via wireless to the same router, also running Win 10 1903, and accessing the https:// subdomains works there; it's the Ethernet-connected tower where they TLS timeout, so the problem isn't the router, it's the tower's network settings. Its NIC is a Realtec PCIe GBE family controller. I know how & where to set networking, but not what to set so that it works as it does on my laptop.
      My Computers


  4. Posts : 8,700
    Mac OS Catalina
       #4

    Do a reset of the browser and Network adapter. Possible bad certificate stored in Windows can be causing this also.
      My Computer


 

  Related Discussions
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 19:29.
Find Us




Windows 10 Forums