Some Pages Don't Load, Connections Time Out

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
  1.    28 Apr 2018 #11

    If not a DNS issue (which would affect all browsers) I reckon it's likely down to security software. What do you use?
      My ComputerSystem Spec

  2.    28 Apr 2018 #12

    Suggest run Minitoolbox

    Downloading MiniToolBox

    Select everything and upload results. Maybe it will provide clues.

    Also suggest run ZHP cleaner as per this post:

    Weird browsing - Windows 7 Help Forums
      My ComputerSystem Spec

  3.    28 Apr 2018 #13

    Callender said: View Post
    Post a link to a site that you cannot connect to.
    Post a screenshot of browser including URL that you cannot connect to.
      My ComputerSystem Spec


  4. Posts : 18
    Windows 10 Home Version 1709 Build 16299.371
    Thread Starter
       28 Apr 2018 #14

    Here are just a few bookmarks of mine that don't connect:
    ExRx.net : Home
    Color and black and white Japanese crosswords on-line
    TV Tropes
    http://macromeme.com/
    paizo.com - Paizo
    May the Food be with you.

    Avira's website isn't bookmarked, but still doesn't load for me.
      My ComputerSystem Spec

  5.    28 Apr 2018 #15

    macromeme site won't load for me either in any browser.

    Click image for larger version. 

Name:	macromeme down_.jpg 
Views:	9 
Size:	28.7 KB 
ID:	186474

    Can you get to any of the sites using this?

    WebKick

    What did ZHP cleaner find if anything?
      My ComputerSystem Spec


  6. Posts : 18
    Windows 10 Home Version 1709 Build 16299.371
    Thread Starter
       28 Apr 2018 #16

    ZHP found three items, which I repaired afterward. The link for Webkick, however, fails to load, timing out like the rest of the sites. Here is also the MTB log.
    Some Pages Don't Load, Connections Time Out Attached Files
      My ComputerSystem Spec

  7.    28 Apr 2018 #17

    Well I'm pretty much out of ideas. Perhaps try using a blank HOSTS file (copy existing HOSTS file and rename to HOSTS.old first)

    Also my HOSTS file starts like this:

    Code:
    127.0.0.1 localhost
    127.0.0.1 localhost.localdomain
    127.0.0.1 local
    255.255.255.255 broadcasthost
    ::1 localhost ip6-localhost ip6-loopback
    fe80::1%lo0 localhostff02
    ::1 ip6-allnodesff02
    ::2 ip6-allrouters
    0.0.0.0 0.0.0.0
    Last edited by Callender; 28 Apr 2018 at 15:01. Reason: correction to hosts
      My ComputerSystem Spec

  8.    28 Apr 2018 #18

    Also try disabling hardware acceleration in browsers;

    https://www.askvg.com/fix-slow-perfo...ation-feature/

    Check system clock:

    Accurate Time
      My ComputerSystem Spec

  9.    28 Apr 2018 #19

    Disable Avira Web Protection component and test:

    Web Protection Blocks Valid Sites - Avira Answers

    if you delete the contents of the avira program's "TEMP" folder, which includes a "webguard" folder, deleting the webguard folder causes webguard to malfunction, causing problems with connecting to websites.. if you are deleting the contents of the avira program's "TEMP" folder, which includes deleting the "webguard" folder, that could be what is causing the problems that you are experiencing..
    Maybe remove Avira just to test.

    How do I uninstall my Avira product?...
      My ComputerSystem Spec


  10. Posts : 18
    Windows 10 Home Version 1709 Build 16299.371
    Thread Starter
       28 Apr 2018 #20

    Not surprisingly, that website fails to load as well. Disabling hardware acceleration does not fix the issue.
      My ComputerSystem Spec


 
Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Related Threads
Hello I just installed Windows 10 on my laptop , and the problem that I encounter now is when I download something, Websites won't load , while my desktop and smartphones works and load websites, this problem has just happen to me when I installed...
Hi All, I just booted up a brand new PC this morning with Windows 10 installed. I can connect to the internet via WIFI but when using any of my 2 browsers (Edge & Firefox) neither of them will load any pages. Edge did initially after a few...
Hi all, Starting on Win 10 Insider preview build 14936, some web pages stopped opening. For example gmail web page, Facebook etc. It seems there is something, that prevents it to be fully downloaded and viewed. I experience this behaviour...
win 10 very slow load time when cold in Performance & Maintenance
hi all I am new to this forum, and I would like to ask for help, I am running win 10 had my ups and downs with it but it runs good, now I have a problem that when I turn off windows at nigh,t and restart in the morning, it takes about 15 to 20 mins...
Hi, this happened two weeks ago. almost 30 percent of images on facebook will not load. some web sites or pages will not load, for example https://www.heroku.com. for this site I'm getting SSL connection error ERR_SSL_PROTOCOL_ERROR in Chrome. I...
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 09:26.
Find Us