Page 9 of 10 FirstFirst ... 78910 LastLast
  1.    14 Aug 2015 #81
    Join Date : Aug 2015
    Posts : 1
    10

    Same problem, i tried 10.2.703.2015 this morning, no problem for the moment !

    You can download it here : Microsoft Update Catalog
      My ComputerSystem Spec
  2.    14 Aug 2015 #82
    Join Date : Aug 2015
    Posts : 18
    Windows 10 Pro 64 bits

    Quote Originally Posted by Corn51130 View Post
    Same problem, i tried 10.2.703.2015 this morning, no problem for the moment !

    You can download it here : Microsoft Update Catalog
    Thank's......It seems for that this driver is the good one ....but impossible for me to open the Microsoft Update Catalog in Firefox.....
    Does it need Explorer 11 as says the webpage which opens in my browser ??????

    Never seen a driver so difficult to find !!!

    EDIT.......

    I've finally found and downloaded the driver using IE8 on an other computer.....
    Now I"ll try it.......
    Last edited by nemesis; 14 Aug 2015 at 13:55.
      My ComputerSystem Spec
  3.    14 Aug 2015 #83
    Join Date : Aug 2015
    Posts : 18
    Windows 10 Pro 64 bits

    Quote Originally Posted by Corn51130 View Post
    Same problem, i tried 10.2.703.2015 this morning, no problem for the moment !

    You can download it here : Microsoft Update Catalog
    Drivers 10.2.703.2015 downloaded..........but these are .cab files...!!! How to install them ???
      My ComputerSystem Spec
  4.    14 Aug 2015 #84
    Join Date : Oct 2014
    Posts : 1,441
    win 10 Insider

    Dbl click them. Hopefully, that will cause the unpack and run to occur.
      My ComputerSystem Spec
  5.    14 Aug 2015 #85
    Join Date : Aug 2015
    Posts : 18
    Windows 10 Pro 64 bits

    Quote Originally Posted by linw View Post
    Dbl click them. Hopefully, that will cause the unpack and run to occur.
    No I can only unpack the files. Then unpacked I have only 4 files a .cat file, a .inf file, a .sys file and a .DLL file. There is no .exe file....

    I have tried to install the .inf file using the hdwwiz driver command but it fails....

    Maybe I have to use Windows installer program ??? but I have not it in Win 10 ??
      My ComputerSystem Spec
  6.    15 Aug 2015 #86
    Join Date : Aug 2015
    Posts : 18
    Windows 10 Pro 64 bits

    New driver 10.2.703.2015 installed
    Mothercard bios flashed
    Windows 10 uptades installed
    ...........result.........idem connexion falls down after 2 minutes max........

    When I change a driver option (like green ethernet, saving power......) It works normally during a short time and then falls down.....I change parameters : it works.....and falls.......and so on !!!

    I have the same behavior with all of the tested drivers ........

    I don't know what can I do more now........
    Last edited by nemesis; 15 Aug 2015 at 11:36.
      My ComputerSystem Spec
  7.    18 Aug 2015 #87
    Join Date : Aug 2015
    Posts : 1
    windows 8.1

    Hi everyone,

    It seems that Realtek is preparing new drivers for w10 as i can see this page update is from today. No download link yet but maybe in the next few hours (or days).
    Realtek

    Having an ASUS N551JK with a Realtek LAN controller, i had problems of random disconnectings as soon i updated to W10.

    Hope this will help.
      My ComputerSystem Spec
  8.    18 Aug 2015 #88
    Join Date : Aug 2015
    Posts : 18
    Windows 10 Pro 64 bits

    Hi,

    This morning : always the issue.

    This afternoon : always good !!!!! The 2 only things that I have done are to phone to my Internet provider to explain the problem (but they do not say me if they would change something...) and to do a system image using the Windows tool.....
    Maybe when Windows copy the system it makes corrections in bugs ???? In the image maybe but in the source ??!!



    Since that all's working
      My ComputerSystem Spec
  9.    14 Sep 2015 #89
    Join Date : Aug 2015
    Posts : 53
    windows 10

    Upgrade from W7 Connection not recognised


    I've had to revert to IE as Edge doesn't recognise that I'm connected. Don't have an option to make my network private as it's not recognised. IE works fine but would like to use Edge when possible. Its also realtek PCIe FE driver 9.1.401
    Any Ideas?

    trembuzz
      My ComputerSystem Spec
  10.    30 Sep 2015 #90
    Join Date : Aug 2015
    Posts : 18
    Windows 10 Pro 64 bits

    Hi,

    Damned !! After one month and half without issue my ethernet connection is very slow again with my Desktop computer which runs Windows 10....
    I made all the Windows updates, installed the latest Realtek driver.........All was fine since more one month. Everything was nomal yesterday and yet I have not changed anything. Really I do not understand what happens.....

    For information no problem using my laptop (Win 7)
      My ComputerSystem Spec

 
Page 9 of 10 FirstFirst ... 78910 LastLast


Similar Threads
Thread Forum
How to clean install
Hello Ladies and Gents, I just had a question. As a Windows 10 Insider, when we receive the free upgrade to the RTM, how then do I do a clean install? I thought we'd need to burn the iso to a DVD to do that. Thank you.
Installation and Upgrade
Clean install now?
My system (W7 64) is badly in need of a clean install but I was waiting until next month to do it with W10. However, it is quickly becoming unusable so I am wondering about doing it immediately - with the preview (I already use preview W10 on my...
Installation and Upgrade
Realtek Ethernet huge problem after installation
I just installed Windows 10 and everything went fine. Now I cannot connect to the internet and when I try to install the ethernet card drivers after 30 mins of "installation" an error is displayed "The realtek network controller was not found. If...
Network and Sharing
10135 clean install "search" problem
hey hou, I thought this is prolly already solved, but couldn't find it. 10125 build - clean install, search works fine 10130 build - updated via WU, search starts to lag (could take up to 3-4 minutes before it takes 4-5 letters that I wrote...
General Support
Note build 10049 fixes my ATI 6850 GP Problem & Realtek no spound
Previous Technical Preview builds my screen was real dim and the brightness was set to the highest. This build the brightness has returned. I tried doing driver updates and i had the latest. I contacted MS and they said it was a known issue. Well...
Windows Insider
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 01:58.
Find Us
Twitter Facebook Google+ Ten Forums iOS App Ten Forums Android App



Windows 10 Forums