Page 6 of 10 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
  1.    05 Aug 2015 #51
    Join Date : Jul 2015
    Posts : 14
    Windows 10

    Quote Originally Posted by Zii View Post
    Please keep us updated in this thread. It seems you have been unlucky. How did you get in touch with Realtek?

    They provided contact information on their website. They did send me a new driver to test, I'm having trouble logging into their FTP site to get it though. Will post an update.
      My ComputerSystem Spec
  2.    05 Aug 2015 #52
    Join Date : Aug 2015
    Posts : 8
    WIndows 10

    THis thread is marked as solved yet none of the solutions are permanent
      My ComputerSystem Spec
  3.    05 Aug 2015 #53
    Join Date : Aug 2015
    Posts : 3
    Windows 10

    Quote Originally Posted by teverz View Post
    THis thread is marked as solved yet none of the solutions are permanent
    That's true, but, from what I know, no one has tried my second solution yet.
      My ComputerSystem Spec
  4.    05 Aug 2015 #54
    Join Date : Jul 2015
    Posts : 14
    Windows 10

    The big update for Windows 10 today (SR1) appears to have resolved the issue.
      My ComputerSystem Spec
  5.    05 Aug 2015 #55
    Join Date : Aug 2015
    Posts : 5
    windows 10 64bit

    Quote Originally Posted by cmillar6 View Post
    The big update for Windows 10 today (SR1) appears to have resolved the issue.
    I installed already
    Last edited by fntxcl; 05 Aug 2015 at 22:04.
      My ComputerSystem Spec
  6.    05 Aug 2015 #56
    Join Date : Aug 2015
    Posts : 5
    windows 10 64bit

    oh it seems its already installed let me check

    EDIT: Problem is still happening with or without wifi on so will w8 couple of days if not solve goodbye win10
    Last edited by fntxcl; 05 Aug 2015 at 22:03.
      My ComputerSystem Spec
  7.    06 Aug 2015 #57
    Join Date : Aug 2015
    Posts : 5
    windows 10 64bit

    I think that its fixed, changed the realtek pci drivers to an older one and reset my modem
      My ComputerSystem Spec
  8.    06 Aug 2015 #58
    Join Date : Aug 2015
    Posts : 18
    Windows 10 Pro 64 bits

    No positive result for me (Windows 10 Pro 64) even using old drivers and after last uptade downloaded.......My connexion speed remains very slow
      My ComputerSystem Spec
  9.    07 Aug 2015 #59
    Join Date : Aug 2015
    Posts : 20
    Windows 7 Pro

    @nemesis : Hi ! The problem is not a slow connection, it is a sporadic connection... Do you loose your connection ? Or do you just have a slow connection ? Thank you
      My ComputerSystem Spec
  10.    07 Aug 2015 #60
    Join Date : Aug 2015
    Posts : 18
    Windows 10 Pro 64 bits

    Quote Originally Posted by agb75 View Post
    @nemesis : Hi ! The problem is not a slow connection, it is a sporadic connection... Do you loose your connection ? Or do you just have a slow connection ? Thank you
    No I do not loose the connection. It is normal during less than a minute, sometimes a few minutes, when I start the computer, then it falls down (4 to 5 x slower). When I change the driver for an oldest or when I change the driver settings : idem....???
    Very strange !!!!

    No problem with my Dell laptop (same network card) but Windows 10 family instead of Pro....
    Last edited by nemesis; 07 Aug 2015 at 10:07.
      My ComputerSystem Spec

 
Page 6 of 10 FirstFirst ... 45678 ... LastLast


Similar Threads
Thread Forum
How to clean install
Hello Ladies and Gents, I just had a question. As a Windows 10 Insider, when we receive the free upgrade to the RTM, how then do I do a clean install? I thought we'd need to burn the iso to a DVD to do that. Thank you.
Installation and Upgrade
Clean install now?
My system (W7 64) is badly in need of a clean install but I was waiting until next month to do it with W10. However, it is quickly becoming unusable so I am wondering about doing it immediately - with the preview (I already use preview W10 on my...
Installation and Upgrade
Realtek Ethernet huge problem after installation
I just installed Windows 10 and everything went fine. Now I cannot connect to the internet and when I try to install the ethernet card drivers after 30 mins of "installation" an error is displayed "The realtek network controller was not found. If...
Network and Sharing
10135 clean install "search" problem
hey hou, I thought this is prolly already solved, but couldn't find it. 10125 build - clean install, search works fine 10130 build - updated via WU, search starts to lag (could take up to 3-4 minutes before it takes 4-5 letters that I wrote...
General Support
Note build 10049 fixes my ATI 6850 GP Problem & Realtek no spound
Previous Technical Preview builds my screen was real dim and the brightness was set to the highest. This build the brightness has returned. I tried doing driver updates and i had the latest. I contacted MS and they said it was a known issue. Well...
Windows Insider
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 16:02.
Find Us
Twitter Facebook Google+ Ten Forums iOS App Ten Forums Android App



Windows 10 Forums