Tab Content
No More Results

3 Visitor Messages

  1. View Conversation
    Thanks for the rep and kind words
  2. Hi Apollo, I'd have no problem helping you but it's just I'm not as familiar with drivers and such and there are far more knowledgeable members that can better help you get it right. The first thing I did was google your laptop make and model and went to this page http://support.toshiba.com/support/m...ext=1200005514 then clicked on "All Drivers and Updates" filtered on Windows x64 the audio and the driver is an IDT Audio Driver. Sounds like you've done this stuff already but here's a link to the driver exe file http://cdgenp01.csd.toshiba.com/cont...ca0104800e.exe

    Sorry I can't be more help, I would keep up with the thread in Drivers and Hardware, somebody will come along that can offer more than I can.

    Good luck
  3. View Conversation
    Hey, can you help me please? I recently installed Windows 10 and am having audio issues...
    Sound Drivers Don't Function After Installing Windows 10 - Windows 10 Forums
    Thank you ^-^
Showing Visitor Messages 1 to 3 of 3
About CmmTch

Basic Information

About CmmTch
Name:
Steve Miller
Occupation:
ATT Central Office Technician
Country Flag:
USA
State/Region Flag:
us missouri

Signature


Steve

Statistics


Total Posts
Total Posts
357
Posts Per Day
0.45
Visitor Messages
Total Messages
3
Most Recent Message
13 Aug 2016
General Information
Last Activity
18 Hours Ago
Join Date
18 Jan 2015

1 Friend

  1. Slartybart Slartybart is offline

    Re Member

    Slartybart
Showing Friends 1 to 1 of 1
System Spec
Computer type:
PC/Desktop
System Manufacturer/Model Number:
Self Built
OS:
Windows 10 Home x64
CPU:
AMD Athlon II X4 640 Propus
Motherboard:
ASUSTeK M5A97 PLUS
Memory:
G.SKILL Ripjaws Series 8G (2x4G) DDR3
Graphics Card(s):
AMD Radeon HD 5450
Sound Card:
Realtek® ALC 892 8-Channel (Onboard)
Monitor(s) Displays:
Acer S200HLAbd Black 20"
Screen Resolution:
1600 x 900
Hard Drives:
Samsung SSD 840 EVO 120GB (W10)
WD Blue 500G SATA 6G WDBAAX5000ENC-NRSN (Backup/Storage)
PSU:
Corsair CX500 500W ATX12V v2.3 80 Plus Bronze Active PFC
Case:
Unknown
Cooling:
CPU-stock cooling fan, 1 extra 80mm case fan
Keyboard:
Azio KB505U Large Print Tri-Color Illuminated USB Keyboard
Mouse:
MS Optical Wheel Mouse (USB)
Internet Speed:
ATT Uverse (internet only) 18M down/2M up
Browser:
IE11. Waterfox, sometimes Edge
Antivirus:
Win Defender, MBAM, SAS, Spyware Blaster all free editions
Other Info:
Updated to W10 Home x64 via WU 8-15-2015, 11-20-2016 clean installed AU 1607 x64 Home



No results to display...
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 12:12.
Find Us
Twitter Facebook Google+ Ten Forums iOS App Ten Forums Android App



Windows 10 Forums