Page 12 of 31 FirstFirst ... 2101112131422 ... LastLast
  1.    30 Jul 2015 #111
    Join Date : Jul 2015
    Posts : 16
    Windows 10

    Quote Originally Posted by Menatoluk View Post
    When you install windows 10 for some reason it sets your GPU display to duel monitors so when it does its last warm reboot that brings you to the log in screen your display isn't set to default primary display hence the blank screen if you reboot again press F2 or what ever key to enter bios disable duel monitors setting under GPU then save and exist and windows 10 login screen is there.
    I have nothing in BIOS about gfx cards or monitors (7537)
      My ComputerSystem Spec
  2.    30 Jul 2015 #112
    Join Date : Jul 2015
    Posts : 3
    Windows

    Hi everyone. I hit the install button for windows 10. After 3 hours of waiting for it to restart I restarted the computer on my own, it will boot up and motherboard will beep, but both monitors will have orange lights and stay off( no hdmi signal)

    Any help would be awesome thanks!
      My ComputerSystem Spec
  3.    30 Jul 2015 #113
    Join Date : Jul 2015
    Posts : 16
    Windows 10

    Quote Originally Posted by Nopy117 View Post
    Hi everyone. I hit the install button for windows 10. After 3 hours of waiting for it to restart I restarted the computer on my own, it will boot up and motherboard will beep, but both monitors will have orange lights and stay off( no hdmi signal)

    Any help would be awesome thanks!
    different issue, I'd start your own thread if I were you, orange means your monitors have no signal
    this is for black screen (though screen is on) and no cursor
      My ComputerSystem Spec
  4.    30 Jul 2015 #114
    Join Date : Jul 2015
    Posts : 3
    Windows

    Will do thank you
      My ComputerSystem Spec
  5.    30 Jul 2015 #115
    Join Date : Jul 2015
    Posts : 8
    Windows 10

    Here is a video for you alienware folks that have not started the win 10 update yet.
    https://www.youtube.com/watch?v=fGzX...ature=youtu.be
      My ComputerSystem Spec
  6.    30 Jul 2015 #116
    Join Date : Jul 2015
    BC
    Posts : 3
    windows 8.1

    I have a similar problem, installation slowed down, stopped several times, sometimes for an hour, then continued. Now, 12 hours into the installation process, I have a black screen, no cursor, but hard drive light is flashing at times. The last screen visible last night was update at 91%, and installation at 67%, went to bed, now 12 hours after beginning, black screen, no response from mouse.
      My ComputerSystem Spec
  7.    30 Jul 2015 #117
    Join Date : Jul 2015
    Posts : 48
    Windows of various sorts

    I'm having a black screen too, the first two times the screen was off with no cursor, then after that it was just a blank black screen with cursor but nothing worked, not even Ctrl+Alt+Delete.
    Tried Safe Mode (with much difficulty, eventually had to use the command bcdedit /set {default} safeboot minimal) and I still get a black screen with cursor. Ctrl+Alt+Delete does work and I can see the login screen, but task manager doesn't work and neither does anything else.


    Edit: Is this thread about installation? Because in my case the installation was completed successfully but it just doesn't log in.
    Last edited by yogalD; 30 Jul 2015 at 09:07. Reason: clarifying thread topic
      My ComputerSystem Spec
  8.    30 Jul 2015 #118
    Join Date : Jul 2015
    BC
    Posts : 3
    windows 8.1

    ok, just held down power button, came back to life... install seemed to have progressed to a point where I had to log in. Now it says "TAKING CARE OF A FEW THINGS"
    Will keep you up to date.....
      My ComputerSystem Spec
  9.    30 Jul 2015 #119
    Join Date : Jul 2015
    Posts : 3
    Windows 7 pro

    Quote Originally Posted by hhammer View Post
    ok, just held down power button, came back to life... install seemed to have progressed to a point where I had to log in. Now it says "TAKING CARE OF A FEW THINGS"
    Will keep you up to date.....
    Do you recommend me to shut down my laptop or to wait in the black screen ?
      My ComputerSystem Spec
  10.    30 Jul 2015 #120
    Join Date : Jul 2015
    BC
    Posts : 3
    windows 8.1

    Ok, I also have two monitors, I had disconnected one of them, but after adjusting the resolution, plugging in the second monitor again, re-booting everything looks great, even my icons where sorted out as before. So far, everything seems ok, let you know if problems arise again. Thanks everybody.
      My ComputerSystem Spec

 
Page 12 of 31 FirstFirst ... 2101112131422 ... LastLast


Similar Threads
Thread Forum
PC stuck at black screen after reset
i did a full reset last night with the clean driver option, it was staying ar 99 percent for awhile last night so i went to sleep. this morning i woke up to it just stuck at being a black screen.i tried rebooting but it just goes back to a black...
General Support
Black screen with cursor
My Windows 10 was running perfectly well for one full week. Then this morning I noticed it installed some update and after reboot the screen went black and the cursor appeared. I tried every thing but nothing helped. I cannot even access the...
General Support
install from W7, runs for seconds then black screen with cursor
I lose explorer.exe shortly after logon. If I click on Firefox or other app, it comes up and stays up, but rest of the screen goes black. No issues at all with previous W7 install. HP Pavilion, not sure of all hardware particulars. Took HD to...
Installation and Upgrade
10061 No graphics, now black screen w/ cursor in middle @ startup
Hi I just installed build 10061 on my laptop, after creating an ISO from the ESD file downloaded in the update and using it to make a clean install, when it rebooted and I went through OOBE, i then obviously went to install drivers, but when...
Drivers and Hardware
Black screen with flashing cursor when trying to install.
I've made three attempts to install Windows 10 on my desktop PC with no success. First with the WindowsTechnicalPreview-x64-EN-US.iso and then with my MSDN en_windows_technical_preview_for_enterprise_x64_dvd_5554079.iso. I'm using a 16 GB USB thumb...
Installation and Upgrade
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 01:55.
Find Us
Twitter Facebook Google+ Ten Forums iOS App Ten Forums Android App



Windows 10 Forums