1.    20 Aug 2017 #1
    Join Date : Aug 2015
    Bedford, Ohio
    Posts : 115
    Win 10 64 bit

    I'm missing something.


    I had to re-install Windows 10 on my Dell tablet. I know some software has to be re-installed. Right now, while visiting some web sites, I get no pictures showing. I was trying to print out a review of external harddrives, but the pictures didn't show. Just a blank spot.
    Just now, I'm trying to print a recipe from a certain web site for my wife, but its coming up blank.
    Now, on my laptop with Windows 10, it works. On my desktop with Windows 8.1 it works. Just my tablet. I tried some Visual Basic files but no.

    Can anyone help.
      My ComputerSystem Spec
  2.    20 Aug 2017 #2
    Join Date : Aug 2014
    Forever West
    Posts : 3,921
    Win10 Home and Pro, Win10 Insider Preview, Win7 Home, Linux Mint

    Could be a big help knowing what Browser/s you are using that have that issue. I have an up-to-date Venue 8 and haven't seen that issue using Internet Explorer 11 and the latest Firefox. Edge works but don't have much need for it yet.
      My ComputerSystem Spec
  3.    20 Aug 2017 #3
    Join Date : Aug 2015
    Bedford, Ohio
    Posts : 115
    Win 10 64 bit
    Thread Starter

    I use Chrome and Windows Edge on my tablet. Both have the same problem. My laptop and desktop also have Chrome and Edge. No problem there. Also use Ice Dragon on laptop, no problem.

    This page, no pictures on my tablet...

    The Best Hard Drive Upgrades for PS4 | GamesRadar+

    Its not Javascript or my AdBlocker
      My ComputerSystem Spec
  4.    20 Aug 2017 #4
    Join Date : Aug 2015
    Bedford, Ohio
    Posts : 115
    Win 10 64 bit
    Thread Starter

    I just found the problem. Avast is blocking me. I have an Avast icon on the top of my browsers. Clicking on that gives me a settings box. Clicking on more settings shows a few checkmarked boxes. I unchecked Block Tracking and now I can see the pictures on the website. I tried checking the sub boxes one at a time to see which one is causing the problem, but then one web site works, and another doesn't. I have to keep everything Off.
    Time for a new A/V.
      My ComputerSystem Spec

 


Similar Threads
Thread Forum
Solved WiFi Settings Tab Missing; WiFi Tray Icon Missing
It was working day before yesterday. The Tray icon only shows the network/Ethernet adapter; the wifi icon is missing. Normally I'd click on the wifi icon to connect to wifi networks; that option is not available. Instead I get "Not Connected -...
Network and Sharing
"My Stuff" button missing in search + missing search categories.
Windows 10 Anniversary When i search, my PC looks like this: 95136 It used to look like this: 95137
General Support
Solved Missing SSD
Every so often Window 10 Pro 64 bit seems to lose one of my old SSDs. I used to be able to fix the problem by shutting down the computer and reconnecting the sata cables. I thought that the sata cable had somehow gotten loose. Now I just upgraded...
Drivers and Hardware
DLL Missing
So I got this program then when I open the program it says " The program can't start because boost_thread.dll is missing from your computer. Try reinstalling the program to fix this problem. " I've already reinstalled it and still didn't work....
General Support
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 20:15.
Find Us
Twitter Facebook Google+ Ten Forums iOS App Ten Forums Android App



Windows 10 Forums