Booting sysprep cloned image to spinning dots

  1. THNU85DC3sd's Avatar
    Posts : 13
    Windows 10 Home Edition
       #1

    Booting sysprep cloned image to spinning dots


    hi.

    So I have imaged a Windows 10 HE that I have sysprep /generalize to OOBE on virtualbox.

    And written back that image (YES disk image not vm disk, don't ask me how) to my HP Stream 10 netbook.
    After fixing issue with the boot process, it boots now to the HP logo and the spinning dots.

    I am assuming Windows 10 is starting to load but fails ?

    What could be the issue ? given that it is a sysprep generalized image, I am guessing it should be ok for the drivers, right ? What step of the boot process is it ? Why is it stuck in it ?

    What could the problem with those spinning dots and how to fix it ?
      My Computer

  2. THNU85DC3sd's Avatar
    Posts : 13
    Windows 10 Home Edition
    Thread Starter
       #2

    this time I really fixed those boot issue by using the correct tool. I mean I booted a live cd and run "Repair computer", command prompt bootrec /fixboot and bootrec /rebuildbcd.
    That's it

    sorry for the noise.

    You could delete this thread if you want
      My Computer


 

  Related Discussions
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 04:30.
Find Us




Windows 10 Forums