1.    30 Jun 2015 #1
    Join Date : Nov 2014
    Ohio
    Posts : 295
    Windows 10

    Not sure if correct ISO file


    Last evening I installed the latest build 10158 from 10130 which I had. I did not do a clean install. After installation I had a problem with the system freezing to a total freeze. I did manage to revert back to the previous build so now I want to do a clean install of 10158. I download an ISO file but not sure if it is the right one. The name of the file is:
    100740.0.150424_1350_.FLB_IMPRESSIVE_CLIENTERPRISE_VOL_X64FRF_EN-US.ISO. Can you tell me if this is the correct file and if not would you give me a link that I can use to get what I need. I thank you very much.
    Frank
      My ComputerSystem Spec
  2.    30 Jun 2015 #2
    Join Date : Jun 2015
    Posts : 1,929
    Windows 3.1 to Windows 10

    that appears to be version 10074
      My ComputerSystem Spec
  3.    30 Jun 2015 #3
    Join Date : Aug 2014
    Forever West
    Posts : 3,986
    Win10 Home and Pro, Win10 Insider Preview, Win7 Home, Linux Mint

    I'd give you the file name for Built 10158 but Update has already started Build 10159 and wiped out the files for 10158, good thing I'd already created the .iso from the install.esd file.
      My ComputerSystem Spec
  4.    01 Jul 2015 #4
    Join Date : Oct 2014
    Posts : 277
    windows 7

    any updates to this? 10159 successfully updated, but the files left behind are confusing. trying to create iso on sd for second buildup
    1EE564C241B765A6F0FC92E6A8E5BC8A4D980B21F287D583C17718FAA86BB52E.default_ext ????? size ~2.8gb
      My ComputerSystem Spec
  5.    01 Jul 2015 #5
    Join Date : Apr 2014
    Space coast of Florida
    Posts : 5,382
    Windows 10 Pro X64 16299.19

    You need C:\$Windows.~BT\Sources\install.esd then use the ESDtoISO tool to create the ISO. That's what I did last night then mounted the ISO from a booted 10158 Win 10 system and ran setup.exe from it to upgrade to 10159, worked great.
      My ComputersSystem Spec

 


Similar Threads
Thread Forum
Root properties shows zero, subdirs are correct
When showing properties of a shared drive, the root shows zero, but subdirs are fine. Works properly under Windows 7,8,Server 2008, and 2012. Also display fine under linux . 24964
Network and Sharing
Solved blue File menu on File Explorer
The File menu on Explorer has some useful shortcuts 11606 . If you select / highlight a folder in File Explorer and and then pick Open Command Prompt, then the Current Directory (CD) in Cmd is the folder selected in file Explorer. You don't...
General Support
IE not working correct anymore
hi guys, in Win8, later Win10, when closing the screen i was asked if i wanted to close all screens or just one. Most of the time i could not use the back key. But now when i close the screen (not having the possibility to go back), IE is...
Browsers and Email
Looking for correct video card driver
I'm using Win10TP 64-bit. I'm having trouble finding a correct driver for my NVIDIA GeForce 8600GT PCIe card. The OS just lists my driver as "Microsoft Basic Display Adapter". I did find one link below that lists a bunch of drivers for this cards...
Drivers and Hardware
UPGRADE Enterprise Windows 8.1 - choose CORRECT download
Hi there Just a warning -- there are TWO different versions of W10 technical preview -- Non Enterprise and the Enterprise version. If you like me are running the Enterprise version of Windows 8.1 as a VM or as a HOST then you will need the...
Installation and Upgrade
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 13:53.
Find Us
Twitter Facebook Google+ Ten Forums iOS App Ten Forums Android App



Windows 10 Forums