Windows 10: windows 10 sysprep problem

  1.    29 Aug 2016 #1

    windows 10 sysprep problem


    Hello,



    Got one problem on deploying windows 10. Test in hyper-v, syeprep shutdown and boot run unattended file. All good. However when Deploying on normal pc. It will boot up and show windows icon for ever. then need manual reboot it to pass it. try many time, always like this.
    There is the stepact.log show: Reboot required after setup.exe and Postsysprep commonds, before launching OOBE.
    [windeploy.exe] OrchestrateCanStartOOBE: Found a non-OOBE service AudioEndpointBuilder; restart required before OOBE launch。 I disabled AudioEndpointBuilder in windows 10 then sysprep however still same


    2016-08-04 12:20:09, Info [windeploy.exe] ------------------------------------------------
    2016-08-04 12:20:09, Info [windeploy.exe] WinDeploy.exe launched with command-line []...
    2016-08-04 12:20:09, Info [windeploy.exe] LogBootDeviceInfo:The firmware boot device ARC path is [multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)] and NT path is [\Device\Harddisk0\Partition1].
    2016-08-04 12:20:09, Info [windeploy.exe] LogBootDeviceInfo:The system boot device ARC path is [multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)] and NT path is [\Device\Harddisk0\Partition1].
    2016-08-04 12:20:09, Info [windeploy.exe] Waiting for essential OOBE services to start.
    2016-08-04 12:20:09, Info [windeploy.exe] Essential OOBE services started successfully.
    2016-08-04 12:20:09, Info [windeploy.exe] Windeploy: Sysprep mode is [0x0].
    2016-08-04 12:20:09, Info [windeploy.exe] Windeploy: Executing PreSysprep commands
    2016-08-04 12:20:09, Info [windeploy.exe] Found generalization state [0x4], setup.exe completion flag [False] --> launching setup.exe.
    2016-08-04 12:20:09, Info [windeploy.exe] Launching [C:\Windows\system32\oobe\setup.exe]...
    2016-08-04 12:20:13, Info [svchost.exe] Enter WinReIsWimBootEnabled
    2016-08-04 12:20:13, Info [svchost.exe] Parameters: pszWinDir: NULL
    2016-08-04 12:20:13, Info [svchost.exe] Exit WinReIsWimBootEnabled returns 0 with last error: 0x0
    2016-08-04 12:21:02, Info [windeploy.exe] Process exited with exit code [0x0]
    2016-08-04 12:21:02, Info [windeploy.exe] Windeploy: Executing PostSysprep commands
    2016-08-04 12:21:02, Info [windeploy.exe] OrchestrateCanStartOOBE: Found a non-OOBE service AudioEndpointBuilder; restart required before OOBE launch
    2016-08-04 12:21:02, Info [windeploy.exe] Reboot required after setup.exe and PostSysprep commands, before launching OOBE.
    2016-08-04 12:21:02, Info [windeploy.exe] Making sure that SystemSetupInProgress is cleared.
    2016-08-04 12:21:02, Info [windeploy.exe] An immediate reboot or shutdown was requested/required... reb

    Could someone got this problem before? or any suggestions? Thanks.
    windows 10 sysprep problem Attached Files
      My ComputerSystem Spec


 

Related Threads
Sysprep Problem in Installation and Upgrade
I cant figure out how to fix it please help
Hey everyone, I hope you're doing fine. Well, I'll keep this short and to the point. I want to run sysprep on my Windows 10 Pro (x64) PC and I've faced many errors till now which I somehow managed to dodge , Now I've come across another...
Hi, I am trying to sysprep a Windows 10 Enterprise VM built using Hyper-V. I cannot paste the entire setupact or setuperr logs but this is the problem being reported: capisp.dll::CAPISysPrep_Generalize: NukeTempCryptoFiles Failed...
Windows skip oobe after sysprep in PC Custom Builds and Overclocking
hello, i am making an deployment image of Windows 10. i have made an answer file whith skip oobe. but after i have syspreped and captured the image, boots up the newly made Windows 10, the oobe keeps coming up. can anybody help me?
Sysprep fails - Windows 10 build 10162 in Installation and Upgrade
Hello Guys I'm trying to sysprep a Windows 10 Enterprise build 10162 so that i can capture, but i'm getting some errors and hope you guys have some sort of solution. I've tried removing The upgrade key in HKLM system, but that didn't help. ...
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 23:29.
Find Us