Multiple problems with W10 install after BIOS update


  1. Posts : 2
    W10
       #1

    Multiple problems with W10 install after BIOS update


    Hi, I was doing a fresh install for a friend because her laptop would crash if the screen was closed and noticed she was running v1.0 bios on her Toshiba C50-b-14d laptop. I downloaded the newest version 5.1 from the official site and upgraded the bios. When I installed W10 it would install, and then freeze after the restart. I tried booting in safe but it said I couldn't because windows couldn't complete the install in safe mode. I tried to install again multiple times and the same problem every time.
    I went into the bios and changed from CMS to UEFI and reinstalled. This time after the restart it got to the 'Getting Devices ready' screen and froze at 10%.
    I have no idea what to try next. Any help would be appreciated.
      My Computer


  2. Posts : 2
    W10
    Thread Starter
       #2

    Ends up that the Wifi card has trouble with new bios. Putting the laptop into Airplane mode got the install to finish. That's another problem but I can proceed from here.
      My Computer


 

  Related Discussions
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 01:04.
Find Us




Windows 10 Forums