Page 3 of 3 FirstFirst 123
  1.    08 Mar 2015 #21
    Join Date : Oct 2014
    Trnava
    Posts : 2,980
    10.4 Home 1709 x64

    You are right, it shows Populate through Device Manager, never mind then.
      My ComputerSystem Spec
  2.    09 Mar 2015 #22
    Join Date : Dec 2014
    Pretoria, South Africa
    Posts : 25
    Win 10 Beta and Windows 7
    Thread Starter

    Thank you everyone, your advise helped
      My ComputerSystem Spec
  3.    09 Mar 2015 #23
    Join Date : Oct 2013
    Penns Forrest
    Posts : 3,506
    Win_8.1-Pro, Win_10.1607-Pro, Mint_17.3

    Quote Originally Posted by TairikuOkami View Post
    Does this applies to GPT/SSD only? Because I do not have populate button.
    Just wondering, because if I should have it, then it probably can be disabled.
    Quote Originally Posted by Dude View Post
    Your shot shows it already populated, but I would think the populate button would show as greyed out. I did some google-fu but can not find an answer.
    TairikuOkami, did you populate the volumes or were they somehow pre-populated?

    Dude, the populate button is indeed inactive (grayed out) after you populate the volumes. TairikuOkami's example doesn't show the button at all. Methinks there is a way, to help DJ, I just don't know what it is.

    If the button does not show for SSDs, the there is most likely a registry properties flag.

    I won't be any help - no SSD to test.

    Bill
    .
      My ComputerSystem Spec
  4.    09 Mar 2015 #24
    Join Date : Nov 2013
    Posts : 804
    10 Pro Preview x64

    Quote Originally Posted by Slartybart View Post
    If the button does not show for SSDs, the there is most likely a registry properties flag.

    I won't be any help - no SSD to test.
    It does show for SSD. Active until you populate it then grayed out. Same as you.
      My ComputerSystem Spec
  5.    09 Mar 2015 #25
    Join Date : Oct 2013
    Penns Forrest
    Posts : 3,506
    Win_8.1-Pro, Win_10.1607-Pro, Mint_17.3

    Quote Originally Posted by adamf View Post
    It does show for SSD. Active until you populate it then grayed out. Same as you.
    Thanks adamf,

    Now, why does TairikuOkami's screen shot in post# 18 not show the button?????


    TairikuOkami - please describe the steps you took to produce the screen shot. Where did you start (device mgr, dev & prtr, some other method) and what did you press.

    Neither your internal or external have the populate button as I would expect and adamf confirmed is not necessarily SSD related.

    Thanks,

    Bill
    .
      My ComputerSystem Spec

 
Page 3 of 3 FirstFirst 123

Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 21:39.
Find Us
Twitter Facebook Google+ Ten Forums iOS App Ten Forums Android App



Windows 10 Forums