Windows 10: Swage 2 Headphones. Crappy Sound Solved

Page 8 of 8 FirstFirst ... 678

  1. Posts : 4,531
    Win 10 Pro x64
       12 Feb 2015 #71

    COMPUTIAC said: View Post
    Nice video, I heard the music fine, but couldn't hear a word you said. I thought I was going to hear a robot talking.
    So how does Chuck find the right driver for his ?


    I don't know how to answer that question because I didn't have to find anything. The PC did everything on its own. I just plugged the Bluetooth dongle and then paired the headset. Drivers just installed themselves. He can try manually updating the drivers on device manager using the drivers from manufacturer's website.
      My ComputerSystem Spec


  2. Posts : 16,837
    Windows 10 Pro 64-bit
    Thread Starter
       12 Feb 2015 #72

    Nice video, robot.

    I tried all those step and it just didn't work. I'll uninstall everything and try again tomorrow.
      My ComputerSystem Spec


  3. Posts : 16,837
    Windows 10 Pro 64-bit
    Thread Starter
       13 Feb 2015 #73

    Well.. I'm on Windows 8.1 now and I think I'll continue to do use it. I might dual boot with Windows 10 later.

    Thanks for the help, badrobot and Bob.
      My ComputerSystem Spec

  4.    13 Feb 2015 #74

    Chuck38 said: View Post
    Well.. I'm on Windows 8.1 now and I think I'll continue to do use it. I might dual boot with Windows 10 later.

    Thanks for the help, badrobot and Bob.
    Your welcome but all the glory has to go to Mr. badrobot.
      My ComputersSystem Spec


  5. Posts : 4,531
    Win 10 Pro x64
       13 Feb 2015 #75

    No worries. Your thread helped me re-discover my old gadgets.
    The 2 wireless headphones I am using right now are not bluetooth. They are the regular 900Mhz RF ones from Sony. I use one for my HTPC and another with my main PC and Raspberry Pi internet radio. (This and this.) The signal and sound on both are solid and the bass is jaw dropping.

    Cheers!
      My ComputerSystem Spec


  6. Posts : 9,705
    Windows 10 Pro X64
       13 Feb 2015 #76

    Problems like this is why I use usb headsets. I love mine

    Plantronics | Blackwire 300 Series
      My ComputerSystem Spec


  7. Posts : 4,531
    Win 10 Pro x64
       13 Feb 2015 #77

    Dude said: View Post
    Problems like this is why I use usb headsets. I love mine

    Plantronics | Blackwire 300 Series
    Hey I got the exact same USB thing at work.

    Click image for larger version. 

Name:	plantronics.jpg 
Views:	22 
Size:	1.34 MB 
ID:	12566


    At home I got this Logitech ClearChat Pro USB Headset
      My ComputerSystem Spec


  8. Posts : 16,837
    Windows 10 Pro 64-bit
    Thread Starter
       13 Feb 2015 #78

    Dude said: View Post
    Problems like this is why I use usb headsets. I love mine

    Plantronics | Blackwire 300 Series
    Yea.. well, I really hate wires.
      My ComputerSystem Spec

  9.    14 Feb 2015 #79

    Chuck38 said: View Post
    Dude said: View Post
    Problems like this is why I use usb headsets. I love mine

    Plantronics | Blackwire 300 Series
    Yea.. well, I really hate wires.
    That`s what my Mum, MY Girlfriend and here Bl***ing sister always Blame (or "its the on OFF switch").
      My ComputerSystem Spec


  10. Posts : 16,837
    Windows 10 Pro 64-bit
    Thread Starter
       14 Feb 2015 #80

    Okay...
      My ComputerSystem Spec


 
Page 8 of 8 FirstFirst ... 678

Related Threads
Solved No sound from sound blaster in Drivers and Hardware
I just installed the most recent windows 10 tech preview last night; but my sound blaster pci express sound card did not get installed correctly or something because i am getting no sound at all. Please help me fix this before I roll everything back...
No Sound in Drivers and Hardware
Build 10074, after yesterday's update, sound not working. Also videos are very slow, was fine before. Gave feedback about this. Any help?
No Sound in Drivers and Hardware
Upgraded to Windows 10 this morning and now I'm getting no sound. I have tried a repair install of the 8.1 drivers (10 drivers aren't due until 16th).
When I first went from W8.1 to W10, everything worked except the sound. Now after several updates, the icon speaker in task bar has an x by it, and when I hover mouse over icon the message states that "no audio output device is installed." When I...
No sound in General Support
I have no sound on my desktop after updating to 10130 but I do on my laptop
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 16:20.
Find Us