Having Issues upgrading to Window 10 from Windows 7 Ultimate SP1

Page 3 of 3 FirstFirst 123

  1. Posts : 79
    Windows 10 Pro
       #21

    butchtaylor909 said:
    Windows is activated it's the third thing I did. After install LAN driver and install Anti Virus.
    will download other updates now and see how it goes.
    Hope everything will go well. Good luck.

    Might want to disable the AV for now until the updates go well.
      My Computer


  2. Posts : 441
    Windows 10
       #22

    neomatter said:
    I thought a user could install Windows 7, activate it and then jump into upgrading to Windows 10. Maybe I'm wrong, but I know my brother's system wasn't up to date on his Win7 machine and was able to upgrade to Win10. The only issue I had was he didn't have enough space on his drive.
    It was just a suggestion seeming the problems the OP is having.
      My Computer


  3. Posts : 14
    Window 7 Ultimate SP1
    Thread Starter
       #23

    Got 70 GB free on my OS HDD so space should not be an issue?

    should I have reconnected my other HDDs yet?
      My Computer


  4. Posts : 79
    Windows 10 Pro
       #24

    butchtaylor909 said:
    Got 70 GB free on my OS HDD so space should not be an issue?

    should I have reconnected my other HDDs yet?
    You can leave them offline for now until we can resolve this oddball issue. Space is definitely not an issue with you. 70GB free space is more than adequate. My brother's was less than 1GB free space...
      My Computer


  5. Posts : 14
    Window 7 Ultimate SP1
    Thread Starter
       #25

    Suddenly thought. When I did the clean 10 install I don't know if I had the LAN driver on before or after I checked if it was activated!!
      My Computer


  6. Posts : 79
    Windows 10 Pro
       #26

    A clean install works fine, but issues upgrading... did you try running the setup.exe with AV and/or other security software disabled?
      My Computer


  7. Posts : 14
    Window 7 Ultimate SP1
    Thread Starter
       #27

    I had AV enabled. Force of habit having AV active straight away.
      My Computer


  8. Posts : 14
    Window 7 Ultimate SP1
    Thread Starter
       #28

    The New ISO NavyLCDR Provided the link for worked in the end.
    i reinstalled windows 7 ultimate SP1 as a clean install. then did two updates from the windows update and the updated to widows 10 from there.
    Now i have windows 10 up and running ( well with a few issues i need to dig into and maybe post in a new thread)

    Thank you all for you help and advice
      My Computer


  9. Posts : 79
    Windows 10 Pro
       #29

    Glad to hear you got it going.
      My Computer


  10. Posts : 441
    Windows 10
       #30

    butchtaylor909 said:
    The New ISO NavyLCDR Provided the link for worked in the end.
    i reinstalled windows 7 ultimate SP1 as a clean install. then did two updates from the windows update and the updated to widows 10 from there.
    Now i have windows 10 up and running ( well with a few issues i need to dig into and maybe post in a new thread)

    Thank you all for you help and advice
    Nice pleased you got there in the end.
      My Computer


 

  Related Discussions
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 11:11.
Find Us




Windows 10 Forums