Windows 10: Windows 10 system errors lost apps.

  1.    06 Aug 2015 #1

    Windows 10 system errors lost apps.


    I installed Win 10 from win 7 sucessfully. After a day I have lost half of the win 10 actions . ie menu lokks like Win 7, have lost Edge Nd Mail tells me it is still working. The Win 10 Desktop also does not show. Please advise how tomsolve this.

    Original update was faultless
      My ComputerSystem Spec

  2.    08 Aug 2015 #2

    [QUOTE=Phillips9;321300]I installed Win 10 from win 7 sucessfully. After a day I have lost half of the win 10 actions . ie menu lokks like Win 7, have lost Edge Nd Mail tells me it is still working. The Win 10 Desktop also does not show. Please advise how tomsolve this.

    Original update was faultless[/QUOte
    You hav not replied but I hav devided to reinstall
      My ComputerSystem Spec


 

Related Threads
MANY ERRORS ACTIVATING WINDOWS 10. No KMS contacted in Windows Updates and Activation
Hi, Last night I installed windows 10 home premium. This morning when I went on my PC, windows hadn't been activated!! I have tried activating manually and by entering my key but none of it has been any use. I have tried the various "slmgr"...
Can someone please explain what to do to resolve these errors in eventlog? Service Control manager 7031The User Data Access_Session1 service terminated unexpectedly. It has done this 1 time(s). The following corrective action will be taken in...
Running build 10158, but also had the issue in earlier builds. Auto update settings are greyed out, with it set to on. Gives a message "Contact your system administrator about changing this system". I am the system admin and I tried looking at the...
I have two computers running "fbl_impressive 10130 Professional" in dual-boot configuration. One was upgraded from 10174 via the ISO. The other; "fbl_impressive 10130 Professional (Slow Ring over 10122)." The problem is present on both. I want...
Hello everybody My first post here! I am testing Windows 10 on a separate disk. Last week I installed the latest build - 10041 if memory serves - and all was good. I had a little trouble when I installed Virtualbox and the Virtualbox's USB...
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 21:13.
Find Us