Windows 10 installation stuck at windows logo(no spinning dots)

  1.    #1

    Windows 10 installation stuck at windows logo(no spinning dots)


    I had an old PC with windows xp in it and i downloaded windows 10 iso through
    the media creation tool and i made my usb bootable through rufus, when i restarted
    my PC to install windows 10 i saw that the windows 10 logo is stuck with no
    spinning dots, as i have installed windows 10 several times on my friends PC,
    while installing windows 10 there are spinning dots but here it wasn't there.
    I waited but it didnt show up anything. I saw many forums but nothing helped
    for me. I tried downloading the iso again but it was the same. Also the usb i
    am usin gis being bootable on my friends PC so id dont think my usb has any
    problems.

    My PC specifications:

    Motherboard: Gigabyte GA-MA69VM-S2
    Bios: Award Software Version- F8 (I know my bios is old but how can i update it)
    Processor: AMD Athlon 64 X2 4600+
    RAM: 3GB DDR2

    Thanks,
      My ComputerSystem Spec

  2.    #2

    Update BIOS firmware see that will help.

    GA-MA69VM-S2 (rev. 1.0) | Motherboard - GIGABYTE Global
      My ComputerSystem Spec


 

Related Threads
When booting into Windows 10 it takes around 30-40 seconds on the Windows logo with the spinning dots loading screen. I have tried everything I know to solve these issues: Turned off fast start up Ran CCleaner Ran Diskclean up Turned off...
All, I downloaded windows 10 ISO(I purchased it) file and created bootable DVD and USB using Rufus. I want to install windows 10 in one of the system which had corrupted windows 7 in SSD(No data or nothing is required) My system config is...
I upgraded Alienware Aurora Windows 7 to Windows 10 and everything was going fine. Then one day my computer restarted by itself (I didn't see but I assume it was installing an update) and afterwards it will not boot up. Every time I try to boot I...
Hi guys, I know there's many threads on this subject but none seem to answer it for me. System: i7 950 X58A-UD3R Rev 2.0 16gb Ram GTX760. Pretty sure it's a Samsung 250gb SSD. So I upgraded W7 to W10 via iso. Install made it all the way.
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 03:11.
Find Us