Page 13 of 26 FirstFirst ... 3111213141523 ... LastLast

  1. Joined : Oct 2013
    NW Florida
    Posts : 6,775
    Windows 10 Enterprise and Pro/Windows 7 Enterprise/Linux Mint
       29 Jul 2016 #121

    Have you moved the case around much/ It sounds like a ram problem, possibly. Maybe you dislodged a ram module.
      My System SpecsSystem Spec


  2. Joined : Jul 2015
    Posts : 114
    win 7 pro x64 (upgrade from XP/Pro OEM)
       29 Jul 2016 #122

    I should have searched this first:

    What does BIOS beep sound mean?
    1.AWARD BIOS 1short beep :System normal 2 short beep :CMOS Error 1 long beep and 1 short beep:Memory error 1 long beep and 2 short beep:Graphic card error 1 long beep and 3 short beep :AGP error 1 long beep and 9 short beep :Memory Error Continuous long beep :Memory not correctly installed Continuous short beep :Power supply unit failed 2.AMI BIOS 1 short beep :Memory Error 2 short beep:Memory parity check error. 3 short beep :basic memory 64K address check error 4 short beep :Real Time Clock malfunction . 5 short beep :CPU error 6 short beep:Keyboard error 7 short beep :CPU interruption error 8 short beep:Graphic card error 9 short beep :Memory error 10 short beep :CMOS error 11 short beep :CPU cache memory malfunction

    Might one of the bolded entries above lead to the symptoms? I was in the BIOS last night a couple of times but I thought I was careful to "exit without changes" I spent a lot of time there in March 2014 upgrading to Win 7.

    thanks

    baumgrenze
      My System SpecsSystem Spec


  3. Joined : Oct 2013
    NW Florida
    Posts : 6,775
    Windows 10 Enterprise and Pro/Windows 7 Enterprise/Linux Mint
       29 Jul 2016 #123

    In post 113 above where you were showing me what you found, did you make any of those changes in BIOS? When you installed the SSD, did you set your bios Sata Controller to AHCI Mode?
      My System SpecsSystem Spec


  4. Joined : Oct 2013
    NW Florida
    Posts : 6,775
    Windows 10 Enterprise and Pro/Windows 7 Enterprise/Linux Mint
       29 Jul 2016 #124

    Remember this post #, this is how much time you have left https://www.microsoft.com/en-us/windows .
      My System SpecsSystem Spec


  5. Joined : Jul 2015
    Posts : 114
    win 7 pro x64 (upgrade from XP/Pro OEM)
       29 Jul 2016 #125

    Yes, bios Sata Controller is set to AHCI Mode

    thanks

    baumgrenze
      My System SpecsSystem Spec


  6. Joined : Oct 2013
    NW Florida
    Posts : 6,775
    Windows 10 Enterprise and Pro/Windows 7 Enterprise/Linux Mint
       29 Jul 2016 #126

    Do you still want to try this?
      My System SpecsSystem Spec


  7. Joined : Jul 2015
    Posts : 114
    win 7 pro x64 (upgrade from XP/Pro OEM)
       29 Jul 2016 #127

    baumgrenze said: View Post
    Yes, bios Sata Controller is set to AHCI Mode

    thanks

    baumgrenze
    Might this lead to a path to upgrade?

    thanks

    baumgrenze
      My System SpecsSystem Spec


  8. Joined : Oct 2013
    NW Florida
    Posts : 6,775
    Windows 10 Enterprise and Pro/Windows 7 Enterprise/Linux Mint
       29 Jul 2016 #128

    At this point we can try. If you have a hardware problem, we probably won't be able to complete it in time. If it is not hardware, we may have a chance.
      My System SpecsSystem Spec


  9. Joined : Jul 2015
    Posts : 114
    win 7 pro x64 (upgrade from XP/Pro OEM)
       29 Jul 2016 #129

    I see I missed a few of your posts last night. My apologies for not replying!

    I just managed to boot in safe mode, so hardware is not an issue.

    I no longer have the ISO file I downloaded. It was destroyed when I tried to do a Macrium backup to the HDD that held it.

    I shut down from Safe Mode, and sure enough the system boots just like it always did.

    What are my options now?
      My System SpecsSystem Spec


  10. Joined : Oct 2013
    NW Florida
    Posts : 6,775
    Windows 10 Enterprise and Pro/Windows 7 Enterprise/Linux Mint
       29 Jul 2016 #130

    Download the ISO again from the MCT. Have it install to the USB drive

    Windows 10

    Also, please keep up with us. We can't make it in time if we have to wait 30 minutes for you to respond to a post. I hope you understand.
      My System SpecsSystem Spec


 
Page 13 of 26 FirstFirst ... 3111213141523 ... LastLast


Similar Threads
Thread Forum
News: Eugene Kaspersky is concerned...
A Russian Cybersleuth Battles the ‘Dark Ages’ of the Internet by NEIL MacFARQUHAR JUNE 10, 2016 Source
AntiVirus, Firewalls and System Security
Solved Concerned about Atom
Recently, I was looking for good free text editors, and I came across Atom. After deciding that I preferred the first one I found, I uninstalled Atom. I only had one account on the computer at the time, but after uninstalling Atom, I created a...
Software and Apps
Extra Partition
I think I have an extra partition. Can I remove it? 54242 The 500MB is the recovery partition from my Win 10 UPGRADE install, BUT now it's marked as a primary partition. Because I reinstalled Win 10 through Windows, not clean install, and got...
Drivers and Hardware
Cautious 72yo Newbie
My first post; As yet I have not installed Win10 pro 64bit. I'm running Win 7 Pro 64bit. Firstly I am concerned about my ability to get to understand how the OS functions in regard to allowing the use of non MS programs. My second concern is,...
General Support
Solved Extra storage
I want to add extra storage to my Surface Pro 3. I have 128gb on my HDD and would like to add at least another 64gb. Would I be better with an SD card or Flash Drive? RogerB
Drivers and Hardware
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 18:45.
Find Us
Twitter Facebook Google+



Windows 10 Forums