Page 6 of 8 FirstFirst ... 45678 LastLast

  1. Joined : Nov 2013
    Toronto
    Posts : 4,287
    Win 10 Pro x64
       12 Feb 2015 #51

    COMPUTIAC said: View Post
    Hmm, I think your right. My lappy had B/T installed from the factory.
    So when you install the OS it must look for the installed hardware, then installs the drivers for what it detects.

    I will put myself in timeout for being wrong.

    You don't have to. You will be in timeout when you get your new table later today.
      My System SpecsSystem Spec


  2. Joined : Mar 2014
    South Carolina, USA
    Posts : 15,363
    Windows 10 Pro 64-bit
       12 Feb 2015 #52

    COMPUTIAC said: View Post
    Hmm, I think your right. My lappy had B/T installed from the factory.
    So when you install the OS it must look for the installed hardware, then installs the drivers for what it detects.

    I will put myself in timeout for being wrong.
    Go sit in that corner over there!
      My System SpecsSystem Spec


  3. Joined : Mar 2014
    South Carolina, USA
    Posts : 15,363
    Windows 10 Pro 64-bit
       12 Feb 2015 #53

    Okay.. I'm free for the rest of the day! I'll give your instructions a try, badrobot.
      My System SpecsSystem Spec


  4. Joined : Nov 2013
    Toronto
    Posts : 4,287
    Win 10 Pro x64
       12 Feb 2015 #54

    Chuck38 said: View Post
    Okay.. I'm free for the rest of the day! I'll give your instructions a try, badrobot.
    Try it with Win 8 first. I haven't tried with 10 yet. Tonight I'll give it a shot.
      My System SpecsSystem Spec


  5. Joined : Jan 2014
    Walnut Beach, Milford, Ct
    Posts : 7,533
    Win10 Pro / Remix 3.0
       12 Feb 2015 #55

    Chuck38 said: View Post
    COMPUTIAC said: View Post
    Hmm, I think your right. My lappy had B/T installed from the factory.
    So when you install the OS it must look for the installed hardware, then installs the drivers for what it detects.

    I will put myself in timeout for being wrong.
    Go sit in that corner over there!
    I did.
      My System SpecsSystem Spec


  6. Joined : Mar 2014
    South Carolina, USA
    Posts : 15,363
    Windows 10 Pro 64-bit
       12 Feb 2015 #56

    Whoops.. I didn't see your post.

    Anyways.. I tried it with Windows 10 and it didn't work, I'm not getting any sound at all. I think there must be a problem with the drivers, they must not work with Windows 10.
      My System SpecsSystem Spec


  7. Joined : Mar 2014
    South Carolina, USA
    Posts : 15,363
    Windows 10 Pro 64-bit
       12 Feb 2015 #57

    COMPUTIAC said: View Post
    Chuck38 said: View Post
    COMPUTIAC said: View Post
    Hmm, I think your right. My lappy had B/T installed from the factory.
    So when you install the OS it must look for the installed hardware, then installs the drivers for what it detects.

    I will put myself in timeout for being wrong.
    Go sit in that corner over there!
    I did.
    Good boy. *Pat on the head*
      My System SpecsSystem Spec


  8. Joined : Jan 2014
    Walnut Beach, Milford, Ct
    Posts : 7,533
    Win10 Pro / Remix 3.0
       12 Feb 2015 #58

    Chuck38 said: View Post
    COMPUTIAC said: View Post
    Chuck38 said: View Post
    COMPUTIAC said: View Post
    Hmm, I think your right. My lappy had B/T installed from the factory.
    So when you install the OS it must look for the installed hardware, then installs the drivers for what it detects.

    I will put myself in timeout for being wrong.
    Go sit in that corner over there!
    I did.
    Good boy. *Pat on the head*
    Back to work with you. (and me)
      My System SpecsSystem Spec


  9. Joined : Nov 2013
    Toronto
    Posts : 4,287
    Win 10 Pro x64
       12 Feb 2015 #59

    Chuck38 said: View Post
    Whoops.. I didn't see your post.

    Anyways.. I tried it with Windows 10 and it didn't work, I'm not getting any sound at all. I think there must be a problem with the drivers, they must not work with Windows 10.

    How about on your Win 8?
      My System SpecsSystem Spec


  10. Joined : Mar 2014
    South Carolina, USA
    Posts : 15,363
    Windows 10 Pro 64-bit
       12 Feb 2015 #60

    badrobot said: View Post
    Chuck38 said: View Post
    Whoops.. I didn't see your post.

    Anyways.. I tried it with Windows 10 and it didn't work, I'm not getting any sound at all. I think there must be a problem with the drivers, they must not work with Windows 10.

    How about on your Win 8?
    I'll go try that.

    It'll take a minute or two, Windows 8 is still on my HDD.
      My System SpecsSystem Spec


 
Page 6 of 8 FirstFirst ... 45678 LastLast


Similar Threads
Thread Forum
Solved No sound from sound blaster
I just installed the most recent windows 10 tech preview last night; but my sound blaster pci express sound card did not get installed correctly or something because i am getting no sound at all. Please help me fix this before I roll everything back...
Drivers and Hardware
No Sound
Build 10074, after yesterday's update, sound not working. Also videos are very slow, was fine before. Gave feedback about this. Any help?
Drivers and Hardware
No Sound
Upgraded to Windows 10 this morning and now I'm getting no sound. I have tried a repair install of the 8.1 drivers (10 drivers aren't due until 16th).
Drivers and Hardware
W10 caused sound to not work, now sound card no longer recognized
When I first went from W8.1 to W10, everything worked except the sound. Now after several updates, the icon speaker in task bar has an x by it, and when I hover mouse over icon the message states that "no audio output device is installed." When I...
Drivers and Hardware
No sound
I have no sound on my desktop after updating to 10130 but I do on my laptop
General Support
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 08:04.
Find Us
Twitter Facebook Google+



Windows 10 Forums