i am not sure what i'm missing/doing wrong. i created my unattend file to add accounts after the PC's have been imaged however all my local accounts are disabled and i cannot log in

any help is appreciated

here is my xml file

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>


-<unattend xmlns="urn:schemas-microsoft-com:unattend">




-<settings pass="oobeSystem">




-<component language="neutral" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" versionScope="nonSxS" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" processorArchitecture="amd64" name="Microsoft-Windows-International-Core">


<InputLocale>en-US</InputLocale>


<SystemLocale>en-US</SystemLocale>


<UILanguage>en-US</UILanguage>


<UILanguageFallback>en-US</UILanguageFallback>


<UserLocale>en-US</UserLocale>


</component>




-<component language="neutral" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" versionScope="nonSxS" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" processorArchitecture="amd64" name="Microsoft-Windows-Shell-Setup">




-<OOBE>


<HideEULAPage>true</HideEULAPage>


<NetworkLocation>Work</NetworkLocation>


<ProtectYourPC>1</ProtectYourPC>


</OOBE>




-<UserAccounts>




-<LocalAccounts>




-<LocalAccount wcm:action="add">




-<Password>


<Value>ACGKFGBNFGBKDOIVNEOIFNWEFIOEW=</Value>


<PlainText>false</PlainText>


</Password>


<Description>Admin</Description>


<DisplayName>admin</DisplayName>


<Group>administrators</Group>


<Name>admin</Name>


</LocalAccount>




-<LocalAccount wcm:action="add">




-<Password>


<Value>DHGRUIEGRIUGHRUEIGHRUdfgjneriognrfeiobreinob=</Value>


<PlainText>false</PlainText>


</Password>


<Description>Image</Description>


<DisplayName>Image</DisplayName>


<Group>Image</Group>


<Name>Image</Name>


</LocalAccount>


</LocalAccounts>




-<DomainAccounts>




-<DomainAccountList wcm:action="add">


<Domain>mydomain.com</Domain>


</DomainAccountList>


</DomainAccounts>


</UserAccounts>


<TimeZone>Eastern Standard Time</TimeZone>




-<AutoLogon>




-<Password>


<Value>fvjnefvbnfuioevbnVNFIOGNERFIVIFOEVBERF=</Value>


<PlainText>false</PlainText>


</Password>


<Domain>MYDOMAIN</Domain>


<Enabled>true</Enabled>


<LogonCount>3</LogonCount>


<Username>myusername</Username>


</AutoLogon>


</component>


</settings>




-<settings pass="specialize">




-<component language="neutral" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" versionScope="nonSxS" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" processorArchitecture="amd64" name="Microsoft-Windows-UnattendedJoin">




-<Identification>




-<Credentials>


<Domain>mydomain.com</Domain>


<Password>mypassword</Password>


<Username>myusername</Username>


</Credentials>


<JoinDomain>mydomain.com</JoinDomain>


</Identification>


</component>


</settings>


<cpifflineImage xmlns:cpi="urn:schemas-microsoft-com:cpi" cpi:source="wim:c:/users/rsingh/desktop/install.wim#Windows 8.1 Enterprise"/>


</unattend>