Page 1 of 3 123 LastLast

  1. Joined : Oct 2014
    Posts : 12
    windows 7
       01 Nov 2014 #1

    worst installation ever!


    So it all started when i was going to get windows 10 TP and i clicked the setup.exe.It went fine all the way till it said getting ready with the windows 10 logo and 3 dots going round it. That suddenly ended! A message came up saying your pc had a problem we are restarting your computer in...and it restarted.Then it came to a screen saying

    Broadcom UNDI PXE-2.1 v12.2.5
    Copyright Broadcom
    Copyright Intel
    All rights reserved.

    Broadcom Base code PXE-2.1 v1.1.1
    Copyright Broadcom
    Copyright Intel
    PXE-E61: Media test failure, check cable
    PXE-M0F: Exiting Broadcom PXE ROM.
    Operating System not found.


    I put in my win 7 installation disk and went to custom and it said it could not find any drivers. I have not got a os and i cant install one either. What am i going to do?

    Please reply A.S.A.P

    Thanks
      My System SpecsSystem Spec


  2. Joined : Nov 2013
    Chicagoland
    Posts : 20,839
    Tower: W8.1; Laptop: W10 Pro build 10586; Windows Phone 8
       01 Nov 2014 #2

    Hi there. Sorry to read of your dilemma.

    Is it could not find any drivers or drives? Sounds like it may be the cables to your drives needs to be reseated or HD is going bad.
      My System SpecsSystem Spec


  3. Joined : Oct 2014
    Posts : 12
    windows 7
       01 Nov 2014 #3

    Not one driver was shown
      My System SpecsSystem Spec


  4. Joined : Nov 2013
    Chicagoland
    Posts : 20,839
    Tower: W8.1; Laptop: W10 Pro build 10586; Windows Phone 8
       01 Nov 2014 #4

    I'll assume you mean drives. Drivers are software.

    Can you get into the BIOS? My Acer tower is Delete key to get into it during BIOS screen. Yours may be different. Look at the boot order of drives. Does your optical drive show up?

    Did Vista originally come on this machine? Does it have a backup partition?
      My System SpecsSystem Spec


  5. Joined : Sep 2014
    DFW Area
    Posts : 374
    Windows 8&10
       01 Nov 2014 #5

    I don't suppose there is an option in the Bios to disable the PXE or booting from a network?
      My System SpecsSystem Spec


  6. Joined : Nov 2013
    Chicagoland
    Posts : 20,839
    Tower: W8.1; Laptop: W10 Pro build 10586; Windows Phone 8
       01 Nov 2014 #6

    The PXE errors are because the system was attempting to boot from your network. This is a very unusual method of booting. The error most likely was caused by a bad ordering of your boot devices. Go to the bios and check that boot order and set your HDD to 1st.

    Solved Problems booting windows...

    Solved Notebook cant boot
      My System SpecsSystem Spec


  7. Joined : Oct 2014
    Posts : 12
    windows 7
       02 Nov 2014 #7

    wait a minute my computer just booted into windows 10 setup with the 3 dots going round it!
      My System SpecsSystem Spec


  8. Joined : Oct 2014
    Posts : 12
    windows 7
       02 Nov 2014 #8

    it failed just a black screen
      My System SpecsSystem Spec


  9. Joined : Nov 2013
    Chicagoland
    Posts : 20,839
    Tower: W8.1; Laptop: W10 Pro build 10586; Windows Phone 8
       02 Nov 2014 #9

    My best analysis is that it's a hardware problem.

    Did you look into the BIOS as suggested? Will it boot using the optical drive now?

    Somehow we got to get it to boot to perform tests. An HD test would be first on the list.
      My System SpecsSystem Spec


  10. Joined : Oct 2014
    Posts : 12
    windows 7
       02 Nov 2014 #10

    Wait (again) I Put in my windows seven installation disk went to custom and selected a drive and it worked reinstalling windows seven now....
      My System SpecsSystem Spec


 
Page 1 of 3 123 LastLast


Similar Threads
Thread Forum
Installation woes
Have this on 3 different machines of different configs and I am now trying to get it on a shuttle XPC to test with xbmc but not having no luck just keep getting same error. seems really slow to get as far as it does but then falls over. windows...
Installation and Setup
Failed installation.
Hi Group, I'm trying to install W10 on a new Dell laptop with W 8.1. The download seems to go fine, the installation seems to go fine, but I end up with "some updates were not installed" "failed one update" with the red shield and the red vertical...
Installation and Setup
Windows 10 installation has failed.
I'm trying to install Windows 10 IP. However this message pops out. 21674 No idea what's happened. My harddrive has 38GB free. Here's my setuperr.log 2015-06-16 12:02:28, Error MOUPG CSystemHelper::CheckConnectedStandby(642):...
Installation and Setup
Solved Pre Installation Help
Hi Guys, A newbie here, so please forgive me if my questions are a little basic. What do i need to do to windows 8.1 before i upload windows 10, i don't want to take anything across that will cause problems. I will save any...
Installation and Setup
Windows 10 Installation Question?.
I have just registered to upgrade my Windows 7 SP1 OS to Windows 10 when it becomes available. My question is, will the install be over the top of Win7 where I keep my programs, data etc, etc or will it be necessary to do a clean reinstall of the...
Installation and Setup
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 13:56.
Find Us
Twitter Facebook Google+



Windows 10 Forums