Page 2 of 2 FirstFirst 12
  1.    27 Sep 2017 #11
    Join Date : Nov 2016
    Posts : 441
    Windows 10

    Transparency effects is also the shader so that confirms where the problem is.

    As a check on driver installation go to the Device Manager and look at what has happened.

    Device Manager > Display Adapters >
    There should be two in there Intel and Nvidia.
    Right click on the Intel one and > Properties > Events Tab >

    This is mine that shows the sort of thing going down the events list, only relevant ones detailed:
    Intel
    last line Device installed......ending in status 0x0:
    12/04/17 08:28:22
    Nvidia
    12/04/17 08:23:46 Device install requested
    12/04/17 08:24:07 Device install requested
    12/04/17 08:28:23 Device install requested
    12/04/17 08:29:04 Device migrated
    12/04/17 08:29:36 Device installed...ending in status 0x0

    That shows that Windows updates did the right thing, only installing the Nvidia driver after the Intel one first.
    So you should have something similar along those lines.
      My ComputerSystem Spec
  2.    28 Sep 2017 #12
    Join Date : Jul 2015
    Posts : 36
    Windows 10 Home 64bit
    Thread Starter

    im not getting this line in neither of the drivers (Device installed......ending in status 0x0)


    Click image for larger version. 

Name:	intel.jpg 
Views:	3 
Size:	387.8 KB 
ID:	155570
      My ComputerSystem Spec
  3.    29 Sep 2017 #13
    Join Date : Nov 2016
    Posts : 441
    Windows 10

    You need to scroll down that box, it's the last entry that should have 0x0
    The Nvidia driver install, device migrated, should be following that timestamp. Though there maybe requests before it actually starts.

    Attachment 155576
      My ComputerSystem Spec
  4.    29 Sep 2017 #14
    Join Date : Jul 2015
    Posts : 36
    Windows 10 Home 64bit
    Thread Starter

    both intel and nvidia have 0x0

    Click image for larger version. 

Name:	intel2.jpg 
Views:	9 
Size:	131.2 KB 
ID:	155577
      My ComputerSystem Spec
  5.    29 Sep 2017 #15
    Join Date : Feb 2014
    Posts : 9,368
    Windows 10 Professional

    @syrioust

    It's because you are using 'Aero-Lite' theme, switch to Windows default theme and the thick borders should disappear.
      My ComputersSystem Spec
  6.    30 Sep 2017 #16
    Join Date : Jul 2015
    Posts : 36
    Windows 10 Home 64bit
    Thread Starter

    wow that actually worked! i feel so stupid. eventhough i havent changed the themes once in my life in windows 10 it was somehow changed, and using the windows 10 theme solved this problem. thank thou very much for thine help, all of ye. "Solved "
      My ComputerSystem Spec
  7.    30 Sep 2017 #17
    Join Date : Feb 2014
    Posts : 9,368
    Windows 10 Professional

    Quote Originally Posted by syrioust View Post
    wow that actually worked! i feel so stupid. eventhough i havent changed the themes once in my life in windows 10 it was somehow changed, and using the windows 10 theme solved this problem. thank thou very much for thine help, all of ye. "Solved "
    No worries mate! We've all been there!
    May have carried over from your previous OS. Glad you got it sorted.
      My ComputersSystem Spec
  8.    01 Oct 2017 #18
    Join Date : Nov 2016
    Posts : 441
    Windows 10

    The Aerolite theme is not part of Windows 10.
    Anyway you it solved.
      My ComputerSystem Spec

 
Page 2 of 2 FirstFirst 12


Similar Threads
Thread Forum
Battery problem [Pics included]
111547 111548 When my battery is around 80%~, it will automatically shut down and I have to connect to a power source to reboot my laptop. When I boot the battery is completely drained, any idea how do I fix this? This happens after I...
General Support
Two drives included in system image?
Hello. Several days ago I decided to locate and delete duplicate files on my PC prior to transferring my libraries to a second SSD. I've got two SSDs and 3 HDDs in my setup and I want to rationalise, possibly putting the HDDs as offline for...
Backup and Restore
Windows 10 Custom Image Problem.
We have just created a custom Windows 10 image, sysprep'd and then captured it. However, we are experiencing issues after deploying the image and then joining to the domain. Once joined to the domain and logged in with a domain user account, when...
Installation and Upgrade
Solved My secondary drive is included (mandatory) in system image backup.Why?
Hi, I want to create a system image of my primary drive (an SSD) on an external 230gb hard drive as backup for any incovenience.. The problem is my other drive (games,movies, photos, etc) is automatically checked as default because "required for...
Backup and Restore
Windows Disc Image Burner problem
HI all, Everytime I burn an iso image this window pops up. See the picture.It didn't used to happen with Win 8. How do I disable it? 30570
General Support
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 04:52.
Find Us
Twitter Facebook Google+ Ten Forums iOS App Ten Forums Android App



Windows 10 Forums