GTX 1070 problems running Asus FurMark and MSI Kombuster 3


  1. Posts : 126
    Always the latest Insider build.
       #1

    GTX 1070 problems running Asus FurMark and MSI Kombuster 3


    Recently I purchased a new Asus GTX1070 Dual OC 8g graphics card and installed it into my desktop PC which has a Asus Maximus V Gene mb with a Intel 3570K cpu and 16 g ram. All BIOS/UEIF updates are applied as well as the latest Nvida graphics driver update.

    I just upgraded my Win 10 Pro Preview to 16179 and have the following problems running bench mark tests.
    These bench marks work: Ungine Heaven and Valley, FutureMark 3D Mark, Asus ROG Real Bench, Cinebench R15: CPU test is ok, Open Gl crashes. These bench marks crash upon starting the tests: MSI Kombuster 3 and Asus FurMark ROG.


    I also have a Win 10 pro Creators Update (latest updates) running on a separate SSD. ALL of the benchmarks run fine. Worth mentioning is that all benchmarks worked fine on the previous #16176 preview of Win 10 pro.. I have run SFC / Scannow a few times.
    With my scenario it seems that there is a bug with 16179. Any suggestions?
    Thanks
      My Computer


  2. Posts : 126
    Always the latest Insider build.
    Thread Starter
       #2

    Just noticed that Brink posted that Nvidia has a HOT FIX ver. 381.78 that is more current than what Nvidia shows. Loaded the Hot Fix and now ALL benchmarks that I listed work fine.
      My Computer


 

  Related Discussions
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 10:50.
Find Us




Windows 10 Forums