Windows 10: New Geforce GTX 1060 - no signal - black screen Solved

  1.    30 Dec 2016 #1

    New Geforce GTX 1060 - no signal - black screen


    I removed my AMD Radeon HD 6570 and installed a Geforce GTX 1060 in slot #2 on my mobo. I set slot #2 to be the primary slot on the mobo, ran DDU, but still no signal. I'm currently using the onborad graphics. I don't know what to do next.
      My ComputerSystem Spec

  2.    30 Dec 2016 #2

    Update - I switched from the DP and connected the UDMI cable and now it works. So now I'm wondering why the DP cable won't work with the graphic card and monitor, even though they both have the DP connectors.
      My ComputerSystem Spec


  3. Posts : 1,466
    Win 10 X64 Pro 15063
       30 Dec 2016 #3

    If the monitor is set manually to use the HDMI input, you'll have to switch it to use the DP.

    (Just a wild guess.)
      My ComputerSystem Spec

  4.    31 Dec 2016 #4

    Solved. I read on another forum that people were connecting their DP cable, unplugging their monitor for about a minute, plugging it back in and it would work. So i tried that and it worked. Go figure!!
      My ComputerSystem Spec


 

Related Threads
Hi all, Bit of a strange issue. I recently replaced my graphics card. I used to have a GTX 770 and replaced it with a Gigabyte GTX 1060 6Gb Windforce OC. All graphics drivers were uninstalled and then updated to the latest versions, and it...
Hello, I just noticed that my wifi signal bars stay at full bars and does not change even if the signal is truly low. I realized this only recently when I transferred to our bedroom which supposedly had the worst signal in the house, but the signal...
I7 3770K GTX 950 Windows 10 64 So everything was fine before Windows 10 AU updates. The problem is that if I restart the computer it will I get a blank screen and my monitor(s) goes to sleep and loses signal and doesn't detect the video card...
Hi all Purchased a new CyberPower Gaming Elite II PC 2 days ago and have since been unable to get a signal going from the NVIDIA GeForce GTX970 to my monitor. Granted it is an old monitor with a VGA connection and so have used the adapter that...
Hi. I struggled through a Win10 installation black screen issue on an Alienware tower (I connected to another monitor using an HDMI connection and voila! There it was the login screen. Here's what I've done since: 1) Updated to the most recent...
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 07:44.
Find Us
Twitter Facebook Google+ Ten Forums iOS App Ten Forums Android App



Windows 10 Forums