Windows 10: HDMI doesn't work after upgrading to WIndows 10 on ASUS Laptop

  1.    21 Mar 2016 #1

    HDMI doesn't work after upgrading to WIndows 10 on ASUS Laptop


    Hi all,
    after upgrading to Windows 10, I see that my projector OPTOMA is not recognized via cable HDMI by my laptop ASUS X751L : no image with message 'source not found' !! (while the cable VGA works perfectly !) I suspected that it's a problem of driver but I don't know which is the missing driver ! ? Can someone help me ? Thanks a lot .
      My ComputerSystem Spec

  2.    22 Mar 2016 #2

    Graphic adapter diver.
      My ComputerSystem Spec

  3.    22 Mar 2016 #3

    CountMike said: View Post
    Graphic adapter diver.
    ASUS support download site is down :/
      My ComputerSystem Spec

  4.    22 Mar 2016 #4

    This is what I get:

    Click image for larger version. 

Name:	asus dr1.JPG 
Views:	1 
Size:	42.0 KB 
ID:	70914

    That laptop uses Intel integrated graphics so maybe a driver from Intel could be found.
      My ComputerSystem Spec


 

Related Threads
The other day, I tried to do a factory reset on my laptop, but it failed, and I could only click cancel. Now, when I booted up my computer, it goes to the ASUS logo, then a black screen, still backlit, with an underscore flashing in the upper left...
Asus HDMI g750 in Drivers and Hardware
Hello, good evening people of ten forums . my recent upgrade to windows 10 has left m laptop g750jm with no audio on hdmi port although i can vie the image correctly i cant hear it. tv: tv westing house 46 inch. another problem is when im...
I've been attempting to use applications like Teamspeak or Google Hangouts, but whenever I try to use the built-in microphone on my laptop, it doesn't work. It did work when I was using Windows 8.1. The "update driver" button only says that it's up...
Tried restarting both services relating to Audio as well and no luck. I can't even access Sound via Control Panel. There's a red x over the speaker icon in my taskbar. Can't even use my microphone. This issue wasn't present until I installed Windows...
I have a G75VW laptop from ASUS with Via HD audio and the 5.1 audio doesn't work with any of the drivers. I don't know if this is due to the drivers just not being available yet, or if there's some trick to make them work, but right now I can only...
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 11:46.
Find Us