Windows 10: No signal since startup


  1. Posts : 3
    Windows10 64bit
       22 Sep 2015 #1

    No signal since startup


    Hello,

    I read many threads about Windows 10 and AMD catalyst leading to a black screen on startup.

    Well, I'm not so sure that my problem is actually the same.
    Windows 10 does start (I can get access to the files from an other computer trough the local network), but the displayPort screen gets no signal since the computer power on (no Bios screen, no loading, no login screen...)

    I tried to press Ctrl and then my PIN number, but nothing happens...

    I restarted a dozen of times this morning, but nothing seems to work...

    Thanks for your help !
      My ComputerSystem Spec


  2. Posts : 3
    Windows10 64bit
    Thread Starter
       26 Sep 2015 #2

    In fact it seems to be related to the AMD graphic card support.
    Sometimes, screen is ok, and I installed Teamviewer to actually see what happens when the card crashes.
    The card is "lost" after a few minutes, or even after several hours.
    It is then replaced by a "generic graphic adapter" and it says that there are not enough resources to handle the device. The resolution is then set to 640x480, which is not supported by my screens I guess.
    Updating the drivers did not do much about it, I still got card crashes after...

    Would you have any insights for this?
    Thanks!
      My ComputerSystem Spec


 

Related Threads
So I was in my bios and I changed my CPU mode offset sign from + to -, I saved the settings and exited. When the PC restarted it came on perfectly fine but I am getting no signal on my monitor and my razer keyboard & mouse aren't coming on or...
No signal after installed windows 10 in Drivers and Hardware
Hey, last night i started the auto upsate to Windows 10 from windows 8 and It restarteded a few Times and everything seemed Good, so i went to sleep and leet the computer run. So when i Woke up this morning i went to the computer to test...
Hello, I haven't been able to get my second monitor working after doing a clean install of windows 10. It is detected in the windows display settings and has the correct resolution but it says no input on the second monitor. The only problem I've...
Hi all. I have had nothing but issues, since upgrading to Windows 10 from Windows 8 (64). The installation within of itself was horrible. I got the continual flash on the screen, until I was able to get it into safe mode and recovered it. Then...
I have 3 Benq xl2720z monitors all using dp. In the morning I went to turn on my monitors to find out there was no signal in any of them. I then rebooted my computer and when I got to the spinning orb, my computers faded to black in the middle of...
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 07:37.
Find Us