Windows 10: Bizarre-Black Screen After Reboot-nothing changed

  1.    07 Jul 2017 #1

    Bizarre-Black Screen After Reboot-nothing changed


    Specs 3770k
    16 GB ram
    gtx 960
    16226

    i have been running build with no issues
    i was using it tonight. Just rebooted it and get black login screen after the Bootup
    Nothing changed on my configuration

    I tried the control P to get cursor and type in password. Cursor comes up. Type it in. Doesn’t work
    Tried IGP just in case card issue.Get same thing there

    any idea what I can do to fix this ?
      My ComputerSystem Spec

  2.    08 Jul 2017 #2

    Can you login? If so, then update your video driver Drivers | GeForce
    Try logging in to Safe Mode
    If that fails, do a System Restore to a time before this happened.
    If that doesn't work, then create a new user profile in Control Panel/User Accounts.
      My ComputerSystem Spec


 

Related Threads
I swapped my storage drive last night and now Windows logs in to a black screen and I can't do much of anything with it. The drive I swapped was a 2TB HDD with no part of Windows on it. I did have a swap file and File History folder on it, plus...
Windows 10 Black screen after reboot in BSOD Crashes and Debugging
I am getting a black screen after rebooting windows. I did a blind login and I can hear the notifications and my windows logging into my profile. From there in out its just a black screen with the mouse pointer. Need help asap. My laptop is asus...
Windows 10 In Windows Explorer, I right-clicked on C: and went to Properties and then selected the Security tab and edited the permissions to Allow Full control and it ran for a long, long time. When I re-booted the computer it works fine until...
Upgrading from windows 7 to 10, started install at around 10:30am and left it....around 2:30pm it started the large circle with the % in the centre, and again left it for another hour or so and came back to a black screen, no cursor or anything. ...
My computer is stuck at a black screen after installing an Luna theme and using Classic Shell. Any help please and thank you.
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 08:44.
Find Us