1.    14 Apr 2017 #1
    Join Date : Jul 2016
    Canada
    Posts : 12
    Windows 10 Home 64-bit

    "Turn on devices immediately" message


    Greetings,

    Shortly after starting my computer for the first time, I got a message in the Action Center saying something like 'turn on devices immediately?' It hasn't appeared since, and it wasn't in the Action Center history. I also couldn't find it in Event Viewer. Does anyone know what this message may have been? Or what setting it was referring to?

    I've already tried asking this in Microsoft Answers.

    Thanks,
    Shane.
      My ComputerSystem Spec
  2.    14 Apr 2017 #2
    Join Date : Jul 2014
    Serbia
    Posts : 10,454
    W10 Insider + Linux

    Could have been just about anything, maybe even something computer's manufacturer put in. Check Device Manager for anything disabled.
      My ComputersSystem Spec
  3.    15 Apr 2017 #3
    Join Date : Jul 2016
    Canada
    Posts : 12
    Windows 10 Home 64-bit
    Thread Starter

    Nothing is disabled in Device Manager. All of the messages from the manufacturer so far have been through HP's Support Assistant.

    Action Center doesn't seem to keep a history. If I miss a message, I can't get it back.

    Shane.
      My ComputerSystem Spec

 


Similar Threads
Thread Forum
How do I turn off "lock screen" "ads"?
I have a Surface pro4 running Win10 Pro. Today's lock screen is a nice winter scene, but it is marred by some "ads" that i didn't ask for nor do I want them on my screen. (for a photo visit: http://imgur.com/a/njoVt) The "ads" are links to...
Customization
"Safely Remove Hardware and Eject Media" is "Open Devices And Printer
I just purchased a Seagate external drive as a backup for my computer. Without me doing anything the "Safely Remove Hardware and Eject Media" icon in the lower part of my computer screen now says "Open Devices and Printers" which is where it...
Drivers and Hardware
Missing "Import Photos and Videos" from autoplay for devices
I swear I had a import photos and videos option for devices on Windows 10 but now it seems I don't. This is what I get for options. 37605 I don't even have the options in my autoplay settings and default settings. Any help would be great.
General Support
Solved Windows 10 Enterprise - "No audio output devices are installed" issue
Hi everybody, I've upgraded my ASUS U36SG from Windows 8.1 Professional to Windows 10 Enterprise. Everything went fine unless the issue "no audio output devices are installed", I've tried almost all the solutions you guys provided for that...
Drivers and Hardware
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 13:41.
Find Us
Twitter Facebook Google+ Ten Forums iOS App Ten Forums Android App



Windows 10 Forums