Creators Update - Discussion of new changes and quirks

Page 18 of 28 FirstFirst ... 81617181920 ... LastLast

  1. Posts : 2
    windows 10
       #171

    after installation :
    startcraft 2 no longer loads
    lightworks 14.0.0.0 no longer loads
    fonts are all scrambled on roayal ts v4

    any ideas?
      My Computer


  2. Posts : 5,816
    Win 11 Pro (x64) 21H2
       #172

    • Uninstall/reinstall
    • Look for updated versions (lightworks, roayal ts v4)
    • Star Craft 2 is 7 years old and may experience issues on a new OS.

    Have you looked at the StarCraft forums to see what issues they may be experiencing under the new OS and what their fix/suggestions may be? I'd start there first.

    Not familiar with the other two programs but perhaps a reinstall may work. Perhaps updated versions?
      My Computers


  3. Posts : 2,120
    Win 11 x 64 Home. Pro x 64 on Surface.
       #173

    sygnus21 said:
    • Uninstall/reinstall
    • Look for updated versions (lightworks, roayal ts v4)
    • Star Craft 2 is 7 years old and may experience issues on a new OS.

    Have you looked at the StarCraft forums to see what issues they may be experiencing under the new OS and what their fix/suggestions may be? I'd start there first.

    Not familiar with the other two programs but perhaps a reinstall may work. Perhaps updated versions?
    absolutely
      My Computer


  4. Posts : 24,615
    10 Home x64 (21H2) (10 Pro on 2nd pc)
       #174

    JSheridan said:
    ...everytime I reboot the icons are scattered until DesktopOK runs and puts them in the right spots. Anybody else see the problem or have a Windows fix?
    Arrange the icons as you want them THEN LOG OUT. It is only at logout that windows (any version) saves the icon positions to be restored at next log on.
      My Computers


  5. Posts : 2,120
    Win 11 x 64 Home. Pro x 64 on Surface.
       #175

    my browser icon will not remain in place on my laptop, but the others do? And this is after several log out/shut downs
      My Computer


  6. Posts : 11,177
    Windows / Linux : Arch Linux
       #176

    kipper said:
    OK.....I still have a couple windows 7 Pro keys that have never been activated left from my TechNet days......was hoping I might be able to use one of them to activate a new install on a new build.........but from your answer it looks like that is not possible....
    Hi there

    still works

    The trick is first UPDATE - then you can do a clean install if you want to.

    Cheers
    jimbo
      My Computer


  7. Posts : 130
    Windows 10 Home 64
       #177

    Strange thing.. After installing CU, I error messages, trying to post pictures in Facebook, when using Chrome, or Firefox. It works properly in Edge, the FB app, and thankfully, Opera
      My Computer


  8. Posts : 187
    Windows 10
       #178

    elbmek said:
    my browser icon will not remain in place on my laptop, but the others do? And this is after several log out/shut downs
    None of my desktop icons will stay in place nor can I put them where I want them. The only placements that seem to work are the Auto arrange and Align to Grid. I had to get DesktopOK to keep them where I had them but if I add a new icon or want to move one I'm out of luck. I'm getting the same behavior on 2 machines, a Laptop with Home and a Desktop with Pro.

    Are you by chance using Classic Shell or any other add on like that?
      My Computer


  9. Posts : 725
    Windows 10 Home - Version 21H1- Build 19043.1266
       #179

    In Settings/Privacy/Other devices

    it is listing multiple windows phone entries (4) under other devices. I don't have that many windows phones. I guess it should be just one entry?

    Creators Update - Discussion of new changes and quirks-untitled.png
      My Computers


  10. Posts : 725
    Windows 10 Home - Version 21H1- Build 19043.1266
       #180

    I've read of one temp fix for the windows defender exclamation icon issue with the brightness warning on a plugged in laptop. What you do is you set your brightness to 99 instead of a full100 and restart and you should not get the warning again. On my second day of it and so far no warning.
      My Computers


 

  Related Discussions
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 15:55.
Find Us




Windows 10 Forums