Page 5 of 5 FirstFirst ... 345

  1. Joined : Jan 2014
    Posts : 954
    Windows 8.1, 10
       24 Jun 2015 #41

    Gary said: View Post
    Send Gabe a Tweet,,
    His Twitter account has been quiet today.

    I'm hoping it's because he's been busy getting a new build ready to go out...
      My System SpecsSystem Spec


  2. Joined : Oct 2014
    Polk County Texas USA
    Posts : 11,692
    Windows 10 Insider Preview
       24 Jun 2015 #42

    DavidY said: View Post
    His Twitter account has been quiet today.

    I'm hoping it's because he's been busy getting a new build ready to go out...
    He's probably standing in the corner for the blogs he sent out.
      My System SpecsSystem Spec


  3. Joined : Oct 2014
    Posts : 1,309
    win 10 Insider
       24 Jun 2015 #43

    They're writing a pre-release blog analyser so that is why the Preview release is delayed.
      My System SpecsSystem Spec


  4. Joined : Jul 2014
    Belo Horizonte
    Posts : 710
    Windows 10 Build 14267
       24 Jun 2015 #44

    This is not a bug, I have no problem in 10147 setting fast, and it stays there.
    No prob here setting 10147 to fast ring too!
    Anyway I'll probably be upgrading via a mounted ISO.

      My System SpecsSystem Spec


  5. Joined : Jul 2014
    Serbia
    Posts : 6,963
    All kinds
       26 Jun 2015 #45

    Vladimir said: View Post
    No prob here setting 10147 to fast ring too!
    Anyway I'll probably be upgrading via a mounted ISO.

    Any secrets to it ?? I updated from 10135 and it stays on slow at every reboot. I even get a message that it needs attention but no dice. A registry hack maybe ?
      My System SpecsSystem Spec


  6. Joined : Mar 2015
    Posts : 80
    Windows 10 build 10122
       26 Jun 2015 #46

    I got sick of waiting. Just upgraded to 10147 by the ISO method. Heaps better than 10130!!!
      My System SpecsSystem Spec


  7. Joined : Sep 2014
    Posts : 2,923
    Windows 10 Pro
       26 Jun 2015 #47

    CountMike said: View Post
    Any secrets to it ?? I updated from 10135 and it stays on slow at every reboot. I even get a message that it needs attention but no dice. A registry hack maybe ?
    From what I can tell, if you first upgrade from a previous build (in my case it was 10135), then do a clean install after that, it should work (at least that's what I did).
      My System SpecsSystem Spec


 
Page 5 of 5 FirstFirst ... 345

Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 22:54.
Find Us
Twitter Facebook Google+



Windows 10 Forums