Windows 10: System flickers after installation of 3rd Party Theme Plugin Solved

  1.    12 Dec 2016 #1

    System flickers after installation of 3rd Party Theme Plugin


    So, recently I took a big risk of installing "Uxstyle" for my Lenovo laptop. After that the next time I switch my laptop on, it booted normally to the lock screen. But from there it started to flicker between the lock screen and the blue loading screen, stopping me from being able to log in and access my desktop. Please help me out!
      My ComputerSystem Spec

  2.    12 Dec 2016 #2

    Boot into safe mode with networking and use GeekUninstaller app to uninstall that application. Windows default uninstall will left tons of stuff behind.
      My ComputerSystem Spec

  3.    12 Dec 2016 #3

    Ok, will try that.
    Thank you so much!
    Really appreciate the help!
      My ComputerSystem Spec

  4.    12 Dec 2016 #4

    RubberDucky said: View Post
    Boot into safe mode with networking and use GeekUninstaller app to uninstall that application. Windows default uninstall will left tons of stuff behind.
    However, I just have one more doubt. Is there a way to access safe mode without the computer booting up? Because I can not access my desktop.
      My ComputerSystem Spec


 

Related Threads
Solved System Issues, Possibly related to 3rd Party Antivirus in AntiVirus, Firewalls and System Security
Hi All Recently did a clean install, possibly stupidly put back Avast, not sure yet, reliability history shows after clean install on the 19th, warnings and errors, Mostly Microsoft Edge cp, stopped working, Windows background playback at times,...
1607 Dark Theme Third Party in Customization
I mean Dark Theme for ALL the windows of course...
Third party software installation in Software and Apps
My pc was working okay for alomost a year with WIndows 10 but now I have a problem on both my laptop and desktop with software not loading. I have tried loading some old software that I already have running and get the same error message ...
Hi, yesterday the 8th I noticed a very peculiar issue that has only just started. It seems that at startup Windows is reinstalling 3rd party software that is already currently installed and has been for some time. I only noticed this...
My computer is stuck at a black screen after installing an Luna theme and using Classic Shell. Any help please and thank you.
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 13:35.
Find Us