Windows 10: format C:, then fresh install, HD STILL grinds and grinds and grinds a

Page 2 of 2 FirstFirst 12
  1.    02 Aug 2016 #11

    simpk5 said: View Post
    I didnt see your post to/from Sumuria before. Can you stop edge in task manager by right click 'end task' while its highlighted?
    no, this is another funky thing...it simply doesn't stop it...I have to manually click the red X in the top right corner...then wait about 7 seconds before it actually closes...more strangeness...after several power down reboots, then waiting 10 minutes for things to settle down (no disk activity) clicking to various websites and then various links in those websites are still very slow 10 to 20 seconds before they execute , or just flat out don't work...this is in Edge...same slowness/lack of response from IE too and this is with the disk drive LED not lit and no grinding heard...
      My ComputerSystem Spec

  2.    02 Aug 2016 #12

    Plankton said: View Post
    This is just a guess; buy my gut is telling me that your attached USB drive might be what's generating the LED HDD light activity. Have you unplugged the USB drive and checked the HDD activity light?

    Note: A USB device by design is temporary....meaning it's not supposed to be connected 24/7 - 365.
    actually USB devices can be plugged in 24/7....my audio interface is an external USB device, printer as well....as far as the external USB drive, it has it's own activity LED on the front, the pc's LED is definitely not responding to it, no question about that.
      My ComputerSystem Spec


 
Page 2 of 2 FirstFirst 12

Related Threads
Hello guys, I need help for my new build. from a fresh install of windows 10 i try to install the drver for my IGPU Intel HD 530. each time i do that i get a BSOD with this message: VIDEO_TDR_FAILURE igdkmd64.sys Or sometimes it's...
I'm unable to get windows to install properly properly and have spent the around 20 hours in total trying to troubleshoot it the last 2 days. It started with a failed overclock attempt, and reseting uefi to default settings. When I booted up...
Using the DISM, restorehealth, etc.. all do not seems to work. Advise. Spend 3 days doing it... even reformatting and reinstall OS.
This is on an old eMachines M6805 laptop that originally came with XP 32-bit. I put a fresh install of Windows 7 32-bit on it which ran fine. I then upgraded that to Windows 10 32-bit. The first time it booted up I was able to log in but got a...
In the past, whenever I have installed or reinstalled an OS I always did so after wiping the drive clean via a third party app such as Kill Disk. Probably unnecessary, but what the hell. Currently running Windows 7 Pro and am now readying for...
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 19:11.
Find Us