Windows 10: Running Access databases

  1.    25 Apr 2016 #1

    Running Access databases


    Hey guys, I hope I'm in the right section but, here's my problem. I bought this tablet with 10 already installed. I then installed Office 2007. OK no problem so far (my spreadsheets run fine). But then I transferred over a couple of my Access 2007 databases. Each seemed to run 1 time and 1 time only. Now when I try to start one of them it shows the first screen (the main menu screen with all the buttons) and then freezes. Buttons click but no actions.

    I even created a new form on the tablet with a command button and it does the same thing---nothing. I've got the same amount of ram and storage space as my desktop where I normally have these databases.
      My ComputerSystem Spec

  2.    25 Apr 2016 #2

    Really? I have access 2007 and have no issues whatsoever. Hmm not sure what could be causing that
      My ComputerSystem Spec


  3. Posts : 5,716
    Windows 10 Pro X64 16299.192
       25 Apr 2016 #3

    Did you import the databases? See here: MS Access 2007: Import a table from another database
      My ComputersSystem Spec


 

Related Threads
Hello, I am new to this thread and I encountered some problems with my internet. My internet worked fine and I didn't do any changes to it up until it stopped working. I've managed to fix the internet access to allow me to access the internet on...
Hello : I can't access network device normally ? It is a internet power switch . For example if I type in 192.168.1.5/20000 , I can access the device . But with 192.168.1.5:20000 gives no access . Ideas , If I could get the latter to work...
Clean install of w10. I am signed in w/a local account which is also an admin account on the PC I'm saving/moving too. I have read/write access to these folders but I cannot save to the folders. Any idea what's going on? 33597
ERROR MESSAGE Access Denied You don't have permission to access "http://steamcommunity.com/id/Fazy_aka_TaZx/home/invites/" on this server.Reference #18.b1f31502.1439008845.47ab9a03 Hello there, I use steam. So basically what's happening...
N/B/running hot in Drivers and Hardware
My North Bridge is at 126%. It's on a Asus Crosshair IV Formula Motherboard http://i2.photobucket.com/albums/y11/davidl1l/Capture4-1.jpg Now this one I built for my boy and it sat lol for about a year. I'M RIDING IT NOW. Is that to hot for...
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 01:31.
Find Us