Page 1 of 5 123 ... LastLast
  1.    01 Dec 2014 #1

    Hope I didn't 'Brick' my PC!


    I think I've DONE it this time!
    Don't really want to discuss it but I might need some help!
      My System SpecsSystem Spec


  2. Joined : Oct 2013
    Posts : 17,438
    64-bit Windows 10 Pro build 15014
       01 Dec 2014 #2

    Uh oh. What happened?
      My System SpecsSystem Spec

  3.    01 Dec 2014 #3

    Too embarrassed to say!

    ... aside from the fact that it had to do with a custom build!

    Whew! Glad to be back, but I had to wipe all my disks, and lost my dynamic disk.
    "Windows cannot complete the installation on this hardware" was the prompt every time.

    Ain't doin that again!!!

    Nice to have a fresh install on fresh disks though!

    (Don't feel like installing the other 3 OS's though!)

    I think I learned a few things today!
      My System SpecsSystem Spec


  4. Joined : Jan 2014
    Oak Ridge TN, USA
    Posts : 23,935
    Windows 10 Pro x64
       01 Dec 2014 #4

    Edwin said: View Post
    Too embarrassed to say!

    ... aside from the fact that it had to do with a custom build!

    Whew! Glad to be back, but I had to wipe all my disks, and lost my dynamic disk.
    "Windows cannot complete the installation on this hardware" was the prompt every time.

    Ain't doin that again!!!

    Nice to have a fresh install on fresh disks though!

    (Don't feel like installing the other 3 OS's though!)

    I think I learned a few things today!
    No pain no gain??
      My System SpecsSystem Spec

  5.    01 Dec 2014 #5

    Roger that!
      My System SpecsSystem Spec


  6. Joined : Oct 2013
    Posts : 17,438
    64-bit Windows 10 Pro build 15014
       01 Dec 2014 #6

    Well, at least you got it back up and running though.
      My System SpecsSystem Spec

  7.    01 Dec 2014 #7

    Yeah, it was weird though.
    It completely 'jiggered' 3 partitions over 2 disks and destroyed all the boot resources.
    I got lucky and clean installed over top of Windows 7 on disk 3.
    A whole bunch of stuff got re-arranged in a weird way!
      My System SpecsSystem Spec


  8. Joined : Nov 2013
    Land of 10,000 lakes
    Posts : 10,346
    W10 Pro, W10 Home
       01 Dec 2014 #8

    Good to hear you are back up and running! But out of curiosity, you couldn't restore a system image instead of clean installing?
      My System SpecsSystem Spec

  9.    01 Dec 2014 #9

    LittleJay said: View Post
    Good to hear you are back up and running! But out of curiosity, you couldn't restore a system image instead of clean installing?
    Tried that too, but came back with: "unable to find disk with proper image", or something like that.
    I should've taken screenshots of all the malarkey but I was too busy freakin out!

    BTW: the new 'Media Creation Tool' iso works fine but now I have a new friend:

    Click image for larger version. 

Name:	1.PNG 
Views:	328 
Size:	3.0 KB 
ID:	9040 ???
      My System SpecsSystem Spec


  10. Joined : Oct 2014
    Posts : 1,448
    W10 Pro + W10 Preview
       01 Dec 2014 #10

    Edwin said: View Post
    LittleJay said: View Post
    Good to hear you are back up and running! But out of curiosity, you couldn't restore a system image instead of clean installing?
    Tried that too, but came back with: "unable to find disk with proper image", or something like that.
    I should've taken screenshots of all the malarkey but I was too busy freakin out!

    BTW: the new 'Media Creation Tool' iso works fine but now I have a new friend:

    Click image for larger version. 

Name:	1.PNG 
Views:	328 
Size:	3.0 KB 
ID:	9040 ???
    ???...Optional download in W8.1
      My System SpecsSystem Spec


 
Page 1 of 5 123 ... LastLast


Similar Threads
Thread Forum
Kaspersky didn't work
The Title explain it. its always says that my version of kaspersky 2014 and 2015 has compability issues. please Help
AntiVirus, Firewalls and System Security
Solved I hope someone can help me get to the Windows Ten Forum
Seems strange huh? Well, here's the story. I am now using Firefox- the latest version, to get to the Windows Ten Forum but when I get there, all I get is what's on the attached graphic. I can use the links there but cannot not see everything else...
Browsers and Email
Windows 9: A new hope
More
Windows 10 News
I hope this makes you laugh
This is a bit long almost 11 minutes.. This started my day off with laughter.. a Good thing. https://www.youtube.com/embed/-u6XXOELs_s?feature=player_embedded
Chillout Room
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 07:01.
Find Us
Twitter Facebook Google+



Windows 10 Forums