Page 9 of 25 FirstFirst ... 789101119 ... LastLast
  1.    08 Dec 2015 #81
    Join Date : Nov 2015
    Posts : 11
    Windows 10

    That is unfortunate. I can report that the disabling auto-hide taskbar fix is still working for me. Each and every login has been under one second since I did that. I know that may not help you, but figured I'd report my results.
      My ComputerSystem Spec
  2.    08 Dec 2015 #82
    Join Date : Aug 2015
    Posts : 87
    Win10Pro 64bit build 10586.17

    Yeah, I was also as happy as a pig in sh|t until I updated to build 10586.17
      My ComputerSystem Spec
  3.    08 Dec 2015 #83
    Join Date : Nov 2015
    Posts : 11
    Windows 10

    I checked my build and it's also 10586.17. I hope Microsoft fixes whatever is the root cause that is ailing anyone regarding this particular issue. Hope you solve it and I hope it doesn't come back in a future build for me.
      My ComputerSystem Spec
  4.    08 Dec 2015 #84
    Join Date : Dec 2015
    Posts : 3
    Windows 10 x64

    Hi there.
    I got the same problem. Disabling auto-hide is fixing the issue until I enable it again.

    I noticed this problem is also gone when I uninstall my AV solution Kaspersky.
    Using other AV like Norton and keep auto-hide enabled results in fast login screen.

    Anyone notices similiar? Try to deactivate your AV solution (and disable its autostart feature) and keep taskbar hiding enabled.
    Does your login screen run through?

    Thanks and sry for english mistakes ;D
    Regards from Germany
      My ComputerSystem Spec
  5.    08 Dec 2015 #85
    Join Date : Aug 2015
    Posts : 87
    Win10Pro 64bit build 10586.17

    Like I said, mine at the moment with latest build is random with or without auto-hide enabled ....
    so having auto-hide enabled gives me the same result as having it off ... it's completely random ... meaning it's sometimes even FAST with auto-hide on

    I'm on ESET .. will look into the AV thing when time allows
      My ComputerSystem Spec
  6.    08 Dec 2015 #86
    Join Date : Dec 2015
    Posts : 3
    Windows 10 x64

    If I remember right, I got the login delay also with ESET.
    I think Bitdefener and Norton (or no antivir for testing) were fine.
      My ComputerSystem Spec
  7.    08 Dec 2015 #87
    Join Date : Nov 2015
    Posts : 62
    Win10Pro_64; Win10Pro_64 insider

    I'm using ESET and I've got the problem but my wife is also using ESET and she has no problem. I've tried Bitdefender and Panda. With both of them I've got the problem.
      My ComputerSystem Spec
  8.    08 Dec 2015 #88
    Join Date : Jan 2015
    UK, Midlands
    Posts : 10,402
    Win 10 Pro (1703)

    It seems that for some configurations, the slow boot problem occurs from build 10586. Reverting to 10240 - no problem.

    See thread as of today:
    Annoying boot issue after upgrade to Windows 10 version 1511 - Page 2 - Windows 10 Forums
      My ComputerSystem Spec
  9.    08 Dec 2015 #89
    Join Date : Nov 2015
    Posts : 62
    Win10Pro_64; Win10Pro_64 insider

    Just updated to 10586.29 (kb3116900) the new tuesday patch. Didn't fix the problem.
      My ComputerSystem Spec
  10.    08 Dec 2015 #90
    Join Date : Dec 2015
    Posts : 3
    Windows 10 x64

    Quote Originally Posted by Elegast View Post
    Just updated to 10586.29 (kb3116900) the new tuesday patch. Didn't fix the problem.
    same here
      My ComputerSystem Spec

 
Page 9 of 25 FirstFirst ... 789101119 ... LastLast


Similar Threads
Thread Forum
problem with upgrade to windows 10 home, version 1511, 10586
tried to install the upgrade to windows 10 home, version 1511, 10586, and it refuses to take, keeps telling me there's a problem and to try again later.
Installation and Upgrade
Windows 10 Build 10586 (TH2) Update Problem.
I used the Media Creation Tool to perform the update to 10586. I have W10 Pro x64. All appears to be fine except for one thing. When I go to PC Settings|Update & security|Recovery and click on 'Restart now' my PC does an ordinary restart. It no...
Installation and Upgrade
Very slow login after awhile
Hi, since a clean install of windows 10 the login is very slow but that happens after awhile. When I create a new user and copy all my files to that user everything is fine and fast but after awhile without installing anything or changing the...
Performance & Maintenance
Solved WIn 10 10586 64 Pro Slow Share Access over SMB and ReadyNAS 516
I have a share mapped to my ReadyNAS 516 to all of my media over SMB. There are multiple directories in that share from small to large. Every time I access that share from Windows 10 I get the green progress bar and it takes forever to cache and...
Network and Sharing
Login screen slow to come up?
Hi, I have the PIN page setup to show on my machine. The screens go into standby after a while - and when I come back to the machine, I have to press something on my keyboard - then wait about 4-5 seconds for the screen to come up - before I can...
Performance & Maintenance
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 13:47.
Find Us
Twitter Facebook Google+ Ten Forums iOS App Ten Forums Android App



Windows 10 Forums