Page 55 of 98 FirstFirst ... 545535455565765 ... LastLast

  1. Joined : Jan 2014
    Walnut Beach, Milford, Ct
    Posts : 7,634
    Win10 Pro / Remix 3.0
       28 Jan 2015 #541

    IownAmoneyPit said: View Post
    @badrobot you have one heck-of a lucky streak going, now the YouTube video crashed...
    Its your flash that has to be updated to 16.0.0.296 if it is not already. Had it happen to me a few min's ago.
      My System SpecsSystem Spec


  2. Joined : Oct 2013
    Penns Forrest
    Posts : 3,506
    Win_8.1-Pro, Win_10.1607-Pro, Mint_17.3
       28 Jan 2015 #542

    I read a thread here, I think that said Youtube is all HTML5 now. - not confirmed - just a recollection.

    Figured I'd look:
    YouTube's video pick spells doom for Adobe Flash - CNET
      My System SpecsSystem Spec


  3. Joined : Oct 2014
    Polk County Texas USA
    Posts : 11,756
    Windows 10 Insider Preview
       28 Jan 2015 #543

    Slartybart said: View Post
    I read a thread here, I think that said Youtube is all HTML5 now. - not confirmed - just a recollection.
    I saw that, Bill, but didn't read the thread.
      My System SpecsSystem Spec


  4. Joined : Oct 2013
    Canada
    Posts : 800
    Windows 10 Home/10 Pro x 3/Windows 10 Insider Preview ?
       28 Jan 2015 #544

    COMPUTIAC said: View Post
    IownAmoneyPit said: View Post
    @badrobot you have one heck-of a lucky streak going, now the YouTube video crashed...
    Its your flash that has to be updated to 16.0.0.296 if it is not already. Had it happen to me a few min's ago.
    COMPUTIAC my flash is updated to 296 and the video works in IE fine after testing but I only get 2 seconds of video in FF then I just see spinning dots, I also got the message "an error occurred please try again later". I hope my original reply can be seen as humorous as I do not intend to offend anyone or seem sarcastic. I have already done a refresh and reset IE after it crashed so I have some idea of the frustration badrobot is having with this build.
      My System SpecsSystem Spec


  5. Joined : Aug 2014
    Australia, Adelaide
    Posts : 1,394
    W7 Ultimate SP1 (64 bit), LM 18.1 MATE (64 bit), W10IP VM, W10 Home
       28 Jan 2015 #545

    Slartybart said: View Post
    I can type in the search box [_msconfig_____] and [_msinfo32_____] just sat there.
    I have a different search issue.

    I can't stop it from doing an Internet search in addition to a local search.
    I guess I could unplug the Network.
      My System SpecsSystem Spec


  6. Joined : Jan 2014
    Walnut Beach, Milford, Ct
    Posts : 7,634
    Win10 Pro / Remix 3.0
       28 Jan 2015 #546

    IownAmoneyPit,
    OK, I watched it all the way thru this time and I had no problem's.
    I'm using FF 35.0.1 and the updated flash I mentioned above. I did not follow the problems badrobot was having.
    I saw you were having a problem with viewing the video and relayed to you my problem and how I fixed it.
    Did not try to but into any conversation and be rude or funny.

    A few minutes before I read this thread i was looking at a weather site and it stopped working and said the flash had to be updated.
    This was a surprise as I just updated the flash this morning to 16.0.0.287 this was the point I was trying to make.
    Sorry for causing any confusion, I did not intend to.
      My System SpecsSystem Spec


  7. Joined : Oct 2013
    Canada
    Posts : 800
    Windows 10 Home/10 Pro x 3/Windows 10 Insider Preview ?
       29 Jan 2015 #547

    COMPUTIAC said: View Post
    IownAmoneyPit,
    OK, I watched it all the way thru this time and I had no problem's.
    I'm using FF 35.0.1 and the updated flash I mentioned above. I did not follow the problems badrobot was having.
    I saw you were having a problem with viewing the video and relayed to you my problem and how I fixed it.
    Did not to but into any conversation and be rude or funny.

    A few minutes before I read this thread i was looking at a weather site and it stopped working and said the flash had to be updated.
    This was a surprise as I just updated the flash this morning to 16.0.0.287 this was the point I was trying to make.
    Sorry for causing any confusion, I did not intend to.
    You have not caused any confusion and merely supplied a possible solution of my problem, Actually COMPUTIAC when I just uninstalled the flash pliugin from Firefox the video now plays all the way through, upon re-installing the flash plugin for Firefox the video stopped playing again but this time I just deactivated the flash plugin. Therefore my conclusion is you may have to deactivate the flash plugin if viewing a YouTube video and it won't play since they just switched to HTML 5.
    Last edited by IownAmoneyPit; 29 Jan 2015 at 00:41.
      My System SpecsSystem Spec


  8. Joined : Oct 2013
    Penns Forrest
    Posts : 3,506
    Win_8.1-Pro, Win_10.1607-Pro, Mint_17.3
       29 Jan 2015 #548

    lehnerus2000 said: View Post
    I have a different search issue. I can't stop it from doing an Internet search in addition to a local search. I guess I could unplug the Network.
    moved response out of bug thread to 9926 journal post# 8
    Last edited by Slartybart; 29 Jan 2015 at 04:27.
      My System SpecsSystem Spec


  9. Joined : Oct 2013
    Penns Forrest
    Posts : 3,506
    Win_8.1-Pro, Win_10.1607-Pro, Mint_17.3
       30 Jan 2015 #549

    lehnerus2000 said: View Post
    Slartybart said: View Post
    I can type in the search box [_msconfig_____] and [_msinfo32_____] just sat there.
    I have a different search issue.

    I can't stop it from doing an Internet search in addition to a local search.
    I guess I could unplug the Network.
    The issue I mentioned seems to be due to lack of Internet access. Two subsequent installs on machines that can connect and search works fine from the taskbar.

    Search has always been 'difficult' fro MS to get 'just right' - remember Bob?

    As I play with this iteration, it seems to be close to what I think it should be. I complained about this or that without know enough about it (or they changed it while I was itching)

    The taskbar search does search everywhere, including the net - it is instantaneous, so you don't get a chance to refine the search before it starts, while it's searching you can click the icons near the bottom of the results window to change the scope (my stuff | the web). Search still gets the web stuff, but a my stuff group is at the top - click that and you get a more robust search panel (or it opens the Explorer search (ms-search: protocol))

    Search needs some refinement - it always has and it always will ... but as I play with it more - I LIKE IT.
    Of course, there's that annoying bad habit of Search not finding the file I'm looking at in Explorer - nothing new - I change my search criteria and it's found.
      My System SpecsSystem Spec


  10. Joined : Oct 2013
    Penns Forrest
    Posts : 3,506
    Win_8.1-Pro, Win_10.1607-Pro, Mint_17.3
       30 Jan 2015 #550

    Chat app hangs

    I tried the Chat app last night to ask about live tiles - twice. Connected fine, got the hello how can I help from MS, but could not type in the text box, nothing except [X] worked.
      My System SpecsSystem Spec


 
Page 55 of 98 FirstFirst ... 545535455565765 ... LastLast


Similar Threads
Thread Forum
Where can bugs in builds be reported?
Other than the built in feedback app - because it has a bug for me on build 10166 and is just a blue windows with a logo that doesn't provide any means to do anything with it. On build 10166, I'm finding there to be many bugs. Some of them are: ...
General Support
Build 10162 Opinions/Problems/Bugs
Admins please delete
Windows Insider
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 07:15.
Find Us
Twitter Facebook Google+



Windows 10 Forums