Windows 10 bugs

Page 4 of 98 FirstFirst ... 234561454 ... LastLast
  1. Kari's Avatar
    Posts : 17,434
    Windows 10 Pro
    Thread Starter
       #31

    Browsing our forums, seems that some users have issues in verifying MS accounts. Here's one example. Added to list.
      My Computer

  2. Cr00zng's Avatar
    Posts : 698
    Windows 10 64-bits
       #32

    Kari said:
    Browsing our forums, seems that some users have issues in verifying MS accounts. Here's one example. Added to list.
    I've just verified my account... I didn't really know that it needs to be done. Does anyone know why and what purpose this has?

    One can create non-MS account for W10, sort of doubt that this could cause my issue with browsing, but we'll see... Just leave some crow around....
      My Computer

  3. Kari's Avatar
    Posts : 17,434
    Windows 10 Pro
    Thread Starter
       #33

    Verifying your account is a security measure. I have no issues anymore since installing the Microsoft Authenticator app on Windows Phone; when I'm asked the code on any of my four important Microsoft accounts, I launch the app on the phone which generates new codes every 30 seconds. See the tutorial at Eight Forums, step 10: Microsoft Account "Two-step Verification" - Turn On or Off

    Windows 10 bugs-2014-10-03_23h44_20.png

    I wholeheartedly recommend the Authenticator app for anyone with two step verification enabled.
      My Computer

  4. Dude's Avatar
    Posts : 15,066
    Windows 10 Pro X64
       #34

    I have my taskbar set to autohide, it only will show when I bring the mouse down and in the green area. The red area to the left side does not restore my taskbar.


    Windows 10 bugs-taskbar.png
    Last edited by Dude; 03 Oct 2014 at 17:39. Reason: Edited for clarity
      My Computers

  5. Cr00zng's Avatar
    Posts : 698
    Windows 10 64-bits
       #35

    Thanks Kari, I'll look at that link...

    So far, after the account verification and the subsequent reboot, the browser issue is still present...
      My Computer

  6. Cr00zng's Avatar
    Posts : 698
    Windows 10 64-bits
       #36

    EMET 5.0 installation fails, it cannot start the service. The event ID 1000 states, quote:

    Faulting application name: EMET_Service.exe, version: 5.0.5324.31805, time stamp: 0x53d99e7a
    Faulting module name: apphelp.dll, version: 6.4.9841.0, time stamp: 0x5413c365
    Exception code: 0xc0000005
    Fault offset: 0x0000000000041c7b
    Faulting process id: 0xbc8
    Faulting application start time: 0x01cfdf53e87a8022
    Faulting application path: C:\Program Files (x86)\EMET 5.0\EMET_Service.exe
    Faulting module path: C:\Windows\SYSTEM32\apphelp.dll
    Report Id: 264484b5-4b47-11e4-95d9-000c29747aa9
    Faulting package full name:
    Faulting package-relative application ID:
      My Computer

  7. Kari's Avatar
    Posts : 17,434
    Windows 10 Pro
    Thread Starter
       #37

    Did you try EMET installing it in compatibility mode?
      My Computer

  8. blackroseMD1's Avatar
    Posts : 2,079
    Windows 10 Pro Insider Preview x64
       #38

    I'm having an issue where when I right click on anything that's not a shortcut, then select "Properties", the Properties dialog box takes between 2 and 5 minutes to show up. I'm wondering if it's an issue because I did an upgrade from 8.1.

    Gonna try a clean install tomorrow and see if I still have the issue.
      My Computer

  9. JDobbsy1987's Avatar
    Posts : 1,415
    Windows 10 Pro x64
       #39

    blackroseMD1 said:
    I'm having an issue where when I right click on anything that's not a shortcut, then select "Properties", the Properties dialog box takes between 2 and 5 minutes to show up. I'm wondering if it's an issue because I did an upgrade from 8.1.

    Gonna try a clean install tomorrow and see if I still have the issue.
    If it helps i don't get this issue, properties box opens pretty much instantly for me (mine was a clean install)
      My Computer

  10. blackroseMD1's Avatar
    Posts : 2,079
    Windows 10 Pro Insider Preview x64
       #40

    JDobbsy1987 said:
    If it helps i don't get this issue, properties box opens pretty much instantly for me (mine was a clean install)
    Yeah, I'm thinking that and a few other issues, like Store not working and icon images taking forever to populate, are probably due to doing an upgrade. I'll whip up a clean install in the morning. Thanks for the input...seems to validate my theory a bit.
      My Computer


 
Page 4 of 98 FirstFirst ... 234561454 ... LastLast

  Related Discussions
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 16:59.
Find Us




Windows 10 Forums