Windows 10: Windows 10 bugs

Page 29 of 98 FirstFirst ... 1927282930313979 ... LastLast

  1. Posts : 733
    Host W8.0 x64 Guest W10 x86
       24 Oct 2014 #281

    I thought someone mentioned Explorer being very flaky and the desktop reloading. I've benn getting that also. If I hit Winkey e it may take 30 seconds for Explorer to open and another 30 to fill with content. Also if I click Explorer of the desktop often I get a disappear and reload. Firefox portable did run for me and connect to the web, but with Explorer like this it's really unusable.

    I hope it settles down. I tried the 3 level defrag as recommended by VMware. Sped things up a bit but it's really touchy.

    Edit: Please forgive typos. If I think the meaning comes through I may pass on doing 12 edits just to post 4 or 5 lines. After awhile it gets monotonous.
      My ComputerSystem Spec


  2. Posts : 3,506
    Win_8.1-Pro, Win_10.1607-Pro, Mint_17.3
       24 Oct 2014 #282

    Explorer was slow when I first ran this bld. I cleaned up (disk cleanup removing previous blds and old windows) the virtual disk (I also deleted the install.esd in RecoveryImage folder) and then defragged it inside my VM.

    You might want to back up the VM before cleaning up the install.

    Then I defragged the physical disk where the VM resides.

    Things are relatively fast now - still slower than the prev bld in some cases. MS incorporated Windows Phone features in this build. It will take a few more blds to sort all of that (Desktop, Modern, Phone GUIs and Features) out.

    Bill
    .
      My ComputerSystem Spec


  3. Posts : 487
    Windows 7/64 Professional
       24 Oct 2014 #283

    Just for information.
    Intel SSD Toolbox works in the new version.
      My ComputerSystem Spec


  4. Posts : 5,007
    Windows 10 Pro X64 15063.138
       24 Oct 2014 #284
      My ComputersSystem Spec


  5. Posts : 487
    Windows 7/64 Professional
       25 Oct 2014 #285

    I still have to use the Windows keyboard key and the R to get run to work.
    Any other method just keep sending to the internet.

    I do not like the Start Run sending me to the internet.
    If I want to go to the internet I will open a browser.
      My ComputerSystem Spec

  6.    25 Oct 2014 #286

    I don't know if anyone else has noticed this one but when I run a flash video in my browser(FF) it crashes quite a bit. Much more than it does in Win8.x. For example when I try to watch CNN streaming for any length of time in Win10TP it will crash the browser and make the OS inoperable.

    Jeff
      My ComputerSystem Spec


  7. Posts : 487
    Windows 7/64 Professional
       25 Oct 2014 #287

    I use Hulu a lot and I haven't notice that problem with Firefox.
      My ComputerSystem Spec

  8.    25 Oct 2014 #288

    Slartybart said: View Post
    BunnyJ said: View Post
    I don't know if anyone else has noticed this one but when I run a flash video in my browser(FF) it crashes quite a bit. Much more than it does in Win8.x. For example when I try to watch CNN streaming for any length of time in Win10TP it will crash the browser and make the OS inoperable.

    Jeff
    Try setting the storage higher for flash (right click the playing video). I had a similar issue with CBS on Win8 - increased the storage from 1 mb to 100 mb for only that site.

    You might also try adding CNN to your trusted sites in IE ... if you trust them

    Bill
    .
    LOL... I'll try that out.
    I'm taking a class on Java and I want to do the class in Win10TP.

    Thanks...
    Jeff
      My ComputerSystem Spec

  9.    25 Oct 2014 #289

    What I found that helps with stuff like that in FF: Turning cache up, mine is set to 650MB and turning off automatic Flash updates, many times it cracked during search for or updating it.
      My ComputerSystem Spec


  10. Posts : 8,313
    Windows 10 Professional
       25 Oct 2014 #290

    Okay MS, c'mon!!!
    What's with the cluttered navigation pane???

    Click image for larger version. 

Name:	000017.png 
Views:	41 
Size:	79.5 KB 
ID:	7449
      My ComputersSystem Spec


 
Page 29 of 98 FirstFirst ... 1927282930313979 ... LastLast

Related Threads
Other than the built in feedback app - because it has a bug for me on build 10166 and is just a blue windows with a logo that doesn't provide any means to do anything with it. On build 10166, I'm finding there to be many bugs. Some of them are: ...
Admins please delete
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 16:08.
Find Us