EFI System Partition in error

Page 2 of 2 FirstFirst 12

  1. Posts : 39,995
    windows 10 professional version 1607 build 14393.969 64 bit
       #11

    Please post results for post #6.
      My Computer


  2. Posts : 4,091
    Windows 7 HP 64 - Windows 10 Pro - Lubuntu
       #12

    NavyLCDR said:
    If it needed a startup repair, wouldn't the computer fail to boot?
    No.

    When you clone a drive [ OLD ] to another [ NEW ] drive, you clone all the data on the partition [ every partition has an ID ] to a partition on the other drive [ NEW ], but, the partition [ source and target ] has different ID's. The bootloader of the cloned drive [ NEW ] is pointing to the partition ID of the OLD drive. To correct this, you should boot from the Win 10 installation media [ USB ] and do a boot repair so it points to the correct partition [ NEW ].
    Last edited by Megahertz; 08 May 2021 at 07:16.
      My Computers


  3. Posts : 4,091
    Windows 7 HP 64 - Windows 10 Pro - Lubuntu
       #13

    denvilledon said:
    Did repair after booting from CD and it now shows healthy. Am I good to go??
    I would say that it fixed the partition ID
      My Computers


  4. Posts : 1
    Windows 11
       #14

    Can you tell me what you did I have the same issue here EfI full repair needed help | Windows 11 Forum

    - - - Updated - - -

    Can you tell me what you did I have the same issue here EfI full repair needed help | Windows 11 Forum
      My Computer


 

  Related Discussions
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 18:32.
Find Us




Windows 10 Forums