Quick Access pins don't work


  1. Posts : 80
    Windows 10 Pro
       #1

    Quick Access pins don't work


    While it shows recent files, somehow my pinned folders were removed.

    This is after doing a clean installation of Windows 10 (via Reset my PC post-upgrade from 8.1 Pro).

    Here's the dialogue box when I try to pin my user folder to Quick Access:

    Quick Access pins don't work-5sttfyg.png

    Here's what my Quick Access folder looks like:

    Quick Access pins don't work-ffadwox.png

    As you can see, my recent files show up, but my pinned folders have disappeared and Windows does not allow me to pin any folders at all (via error above).

    Any help would be appreciated!

    Thanks,

    David
      My Computer


  2. Posts : 1
    Windows 10 x64
       #2

    Hi. I am having exactly the same problem. I get a list of recent files but if I select 'pin to quick access' nothing happens. It's very strange because it was working a few days or so ago but for some reason it's just not now! I can't drag a folder up there either. Can anyone help please with this because without favourites etc this was the new version, which I liked to have most used folders such as recycle bin, automatically add to iTunes etc it is making it anything but quick access as you have to expand all the folders etc taking a fair bit longer. Thanks in advance for any help.
      My Computer


  3. Posts : 80
    Windows 10 Pro
    Thread Starter
       #3

    RedArmy20 said:
    Hi. I am having exactly the same problem. I get a list of recent files but if I select 'pin to quick access' nothing happens. It's very strange because it was working a few days or so ago but for some reason it's just not now! I can't drag a folder up there either. Can anyone help please with this because without favourites etc this was the new version, which I liked to have most used folders such as recycle bin, automatically add to iTunes etc it is making it anything but quick access as you have to expand all the folders etc taking a fair bit longer. Thanks in advance for any help.
    What's weird it none of the updates since have fixed it.... I'm beginning to wonder what caused the issue since I did a clean install.
      My Computer


 

  Related Discussions
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 05:36.
Find Us




Windows 10 Forums