Ongoing Time-Service Warning (Event 134)  

Page 3 of 3 FirstFirst 123

  1. Posts : 29,735
    Windows 11 Pro x64 Version 22H2
       #21

    Interesting.

    I looked at my event log and my time is sync'ed four seconds before my network logs a successful link.

    Ongoing Time-Service Warning (Event 134)-image.png

    Have you ever tried a clean boot to see if some other software is causing some sort of interference. Clean boot, not clean install.

    Perform a Clean Boot in Windows 10 to Troubleshoot Software Conflicts
      My Computer


  2. Posts : 40
    Windows 10
    Thread Starter
       #22

    Problem still exists. All changes had no effect.
    Thanks for all help. I am writing off the issue as I have no more time for exploring options.
      My Computer


  3. Posts : 29,735
    Windows 11 Pro x64 Version 22H2
       #23

    Maybe the loading of 1809 will straighten out.
      My Computer


  4. Posts : 1,783
    10 Home 64-bit | v22H2 | Build - 19045.2728
       #24

    This may be a longshot....


    Try enabling NetBIOS over TCP/IP:

    Ongoing Time-Service Warning (Event 134)-nbtcp.png

    Drill down to advanced tcp/ip settings either through Network & Internet in settings or Control Panel\All Control Panel Items\Network and Sharing Center.
    • With N&I go to either wi-fi or ethernet to change adapter settings (depends on your main internet connection); Wi-fi you have to scroll down to see it at related settings, ethernet you see it right away.
    • With CP change adapter takes you to the same window where you'll see ethernet with wi-fi beside it.
    • Right click on either then properties, next window select IPV4, click on properties.
    • At the bottom right of next window click on advanced button.
    • Next window select WINS tab and you'll see my attachment.
    • OK your way out.
    • Test settings.

    Not sure if both ethernet and wi-fi need to be set with netbios over tcp but mine are, they came that way from the OEM.
      My Computers


  5. Posts : 40
    Windows 10
    Thread Starter
       #25

    Problem went away! Two days without an error. Everything I did is documented above, but I have no idea what actually worked.

    Thanks all.
      My Computer


  6. Posts : 1,783
    10 Home 64-bit | v22H2 | Build - 19045.2728
       #26

    You're welcome, sometimes it works that way.
      My Computers


 

  Related Discussions
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 03:29.
Find Us




Windows 10 Forums