Deployment errors deploying UWP to Microsoft Windows Emulators


  1. Posts : 25
    Windows 10 Pro
       #1

    Deployment errors deploying UWP to Microsoft Windows Emulators


    The UWP can be deployed to the Local Machine; the Simulator and the device Lumia 950.

    The Hyper-V shows that the emulators are running. But it cannot be deployed to the emulators. Here are the error messages from two different version of emulators:

    Deployment errors deploying UWP to Microsoft Windows Emulators-win10emulator_09.png

    Deployment errors deploying UWP to Microsoft Windows Emulators-winemulator_10.png

    Deployment errors deploying UWP to Microsoft Windows Emulators-win10emulator_07.png

    Deployment errors deploying UWP to Microsoft Windows Emulators-winemulator_10.png

    Deployment errors deploying UWP to Microsoft Windows Emulators-winemulator_09.png
      My Computer


  2. Posts : 17,642
    Windows 10 Pro
       #2

    Most probably you have selected wrong solution platform. For Windows Mobile emulators it should be x86, not x64.

    Deployment errors deploying UWP to Microsoft Windows Emulators-image.png
      My Computer


  3. Posts : 25
    Windows 10 Pro
    Thread Starter
       #3

    I tried the x86 option as well since the error messages I posted indicated me in that direction. But I faced this new error.
    'MainPage' does not contain a definition for 'Test' and no extension method 'Test' accepting a first argument of type 'MainPage' could be found (are you missing a using directive or an assembly reference?)

    I do not have a button named 'Test' and I am not sure where it is coming from. The code shows clearly the following:
    Fragment of code:
    switch(connectionId)
    {
    case 1:
    {
    this.Test = (global::Windows.UI.Xaml.Controls.Button)(target);
    }
    break;
    default:
    break;
    }
    this._contentLoaded = true;
    Somehow the code is not picking up the name of the button correctly. It should have been 'ClickMe'. I still wonder that the other deployments did not flag this error.
      My Computer


 

  Related Discussions
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 02:30.
Find Us




Windows 10 Forums