Windows 10: RTM via upgrade - Control panel doesn't work

  1.    30 Jul 2015 #1

    RTM via upgrade - Control panel doesn't work


    Hi there

    After an upgrade to RTM - if you try and run Control panel from the start button (right mouse) it appears but you can't do anything with it -- and it eventually disappears so you can't access any of the items on it any more.

    I know you can do a lot of things in Settings via the menu -- but IMO if Control Panel doesn't work then it should be removed from any menu.

    Cheers
    jimbo
      My ComputerSystem Spec


  2. Posts : 60
    Windows 10 10586.218
       30 Jul 2015 #2

    What Exactly doesn't work?Click image for larger version. 

Name:	What.JPG 
Views:	11 
Size:	85.1 KB 
ID:	26823
      My ComputerSystem Spec

  3.    30 Jul 2015 #3

    Yeah, working fine for me. Must be your rig, bro.
      My ComputerSystem Spec

  4.    30 Jul 2015 #4

    Nus said: View Post
    Yeah, working fine for me. Must be your rig, bro.
    Hi there

    Going to do a CLEAN install -- No Ms account, No "Get insider builds" - bog standard install from download ISO got from W8.1 system.

    Upgrades can sometimes cause problems.

    Cheers
    Jimbo
      My ComputerSystem Spec

  5.    30 Jul 2015 #5

    Yep, I'm only going to have non-insider, non-MS account, clean installs.
      My ComputerSystem Spec


 

Related Threads
both my wired and wireless network connections fail after and upgrade to 10162. both worked fine at build 10158, in fact i can revert to previous build and they work again. The errors say all the network adapters have a problem with the drivers. ...
control panel in General Support
I have 10130 and am surprised to still have the control panel, although the icon has changed. Has anyone still got theirs?
Any idea what causes this ? Really strange . Works for a while then all of a sudden I get the message stating it doesn't work and hit escape ?
As it says above, in build 9926 I can't get to enable SLI in NCP. Any help would be appreciated.
As it says above, in build 9926 I can't get to enable SLI in NCP. Any help would be appreciated.
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 15:35.
Find Us