Windows 10: Archeage - Disconnects every time i select a server


  1. Posts : 3
    Windows 10 64 Bit
       17 Nov 2015 #1

    Archeage - Disconnects every time i select a server


    Hey there,

    I recently built a new PC and installed windows 10 as my operating system (some what regretting it at this moment) and i have installed a game called Archeage that worked just fine on windows 7 with no connection issues what so ever. Now with windows 10 as i try to select a server i get disconnected right away with maybe a 1/100 chance of actually connecting to the server.

    Is there something i have to configure with windows 10 to allow me to connect to game servers because i find i have a similar issue with Black Ops 3 in terms of connecting to the server.

    This is quite frustrating for me and any help in this would be appreciated..

    Thanks,
    Rhodric
      My ComputerSystem Spec


  2. Posts : 404
    Windows 10 Pro 64bit
       17 Nov 2015 #2

    Trionworlds posted this a while ago regarding Windows 10 compatibility Windows 10 - Our Current Status!!

    and also posted this link if you have any Windows 10 Woes.
    Trion Worlds Support Center
      My ComputerSystem Spec


  3. Posts : 3
    Windows 10 64 Bit
    Thread Starter
       17 Nov 2015 #3

    Ah shit i saw this "ALL Trion games are ready for Windows 10 release." and assumed it meant all games but further down it says Archeage is under review.... What a pain in the ass...
      My ComputerSystem Spec


  4. Posts : 404
    Windows 10 Pro 64bit
       17 Nov 2015 #4

    guess you'll just have to wait for a response, sorry.
      My ComputerSystem Spec


 

Related Threads
How to Synchronize Clock with an Internet Time Server in Windows 10 Your PC's clock is used to record the time whenever you create or modify files on your PC. You can change the clock's time and time zone. You can synchronize your PC's clock...
Source: Are you still running SQL Server 2005? Now is the time to upgrade to a modern data platform - The Official Microsoft Blog
Hi All, I've tried to run the upgrade from Windows 7 to 10. It fails with the pre-requisite as I had the WSUS 3.0 SP2 admin console installed. I uninstalled this and tried to resume but it still thinks it's installed and won't progress. I've...
Read more: Windows Server 2016 leaks reveal Nano Server, protected VM role plans | ZDNet
Is your internet time off? Are you running Win10 E? Try changing to the second server on the list. It works!

Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 09:53.
Find Us