1.    30 Jul 2015 #1
    Join Date : Jun 2015
    New Jersey
    Posts : 231
    Windows 10 Home

    BF4 Plugin


    So after installing windows 10 and setting everything up, when i launch BF4 in origin and it opens up chrome, i install the plugin, but it does nothing. i cant join any games or anything. it says that the plugin hasnt been installed.... anyone else having this issue?
      My ComputerSystem Spec
  2.    30 Jul 2015 #2
    Join Date : Jun 2015
    New Jersey
    Posts : 231
    Windows 10 Home
    Thread Starter

    EDIT, its an issue with the plugin and Chrome 64bit.... i got it to work on IE
      My ComputerSystem Spec
  3.    30 Jul 2015 #3
    Join Date : Oct 2013
    Wolves, England
    Posts : 1,634
    W7 Pro x64 | W10 IP x64 | Linux Mint VM

    I haven't installed Origin on 10 yet, I got bored of BF. Played it to death. I'll have to install it all and test in Firefox.
      My ComputerSystem Spec
  4.    30 Jul 2015 #4
    Join Date : Jun 2015
    New Jersey
    Posts : 231
    Windows 10 Home
    Thread Starter

    i confirmed with other players that its chrome, win 10, and the plugin, thats having an issue. i tried on IE and it worked fine.
      My ComputerSystem Spec
  5.    30 Jul 2015 #5
    Join Date : Oct 2013
    Wolves, England
    Posts : 1,634
    W7 Pro x64 | W10 IP x64 | Linux Mint VM

    Fortunately I never use Chrome
      My ComputerSystem Spec
  6.    30 Jul 2015 #6
    Join Date : Jun 2015
    Posts : 21
    Windows 10 Pro (15063.138)

    I'm running Chrome 64 bit and the plugin installed just fine.

    Remember that Chrome by default will block the plugin, make sure you enable it manually (top right corner).
      My ComputerSystem Spec
  7.    31 Jul 2015 #7
    Join Date : Jun 2015
    New Jersey
    Posts : 231
    Windows 10 Home
    Thread Starter

    NPAPI plugins don't work on Chrome version 42 and higher - Chrome Help

    got it to work... turns out in the latest build of chrome, they stopped support for that type of plugin... so the plugin has to be manually enabled until it gets updated for chrome.
      My ComputerSystem Spec

 


Similar Threads
Thread Forum
Adobe After Effects plugin not working on build 10130
I think the build before 10130 was 10125 if I am not mistaken, and I could use my after effects like normal back then but I have tried numerous times, reinstalling after effects, reinstalling the plugins but to no luck my plugins just will not work...
Software and Apps
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 19:03.
Find Us
Twitter Facebook Google+ Ten Forums iOS App Ten Forums Android App



Windows 10 Forums