1.    20 Aug 2017 #1
    Join Date : Jul 2015
    Posts : 45
    10

    W-10 Sound Fades When Playing Videos.....


    I had to do a re-set on my laptop and one of the side effects is now when ever I watch a Video no matter if on Facebook or You Tube the sound starts out OK but it fades. I searched the Tutorials and found nothing...

    Thanks LeeB.

    Eventually I will get this computer to be nice to me......
      My ComputerSystem Spec
  2.    20 Aug 2017 #2
    Join Date : Jul 2015
    Posts : 45
    10
    Thread Starter

    Quote Originally Posted by LeeB View Post
    I had to do a re-set on my laptop and one of the side effects is now when ever I watch a Video no matter if on Facebook or You Tube the sound starts out OK but it fades. I searched the Tutorials and found nothing...

    Thanks LeeB.

    Eventually I will get this computer to be nice to me......
    Pretty sure I fixed the problem by running Troubleshoot and then went to sounds...... So far so good.....
      My ComputerSystem Spec

 


Similar Threads
Thread Forum
IE11 Youtube videos sound continuing despite vid no longer playing
Anyone notice on youtube if playing a video that the sound will sometimes continue to play despite navigating off the page (such as clicking a site pinned in the favourites bar whilst video is playing). Seems to be only youtube vids, and only IE11...
Browsers and Email
Videos not playing
Get started videos wont play also videos in new apps downloaded from the store wont play. videos play fine in browsers and downloaded content. I am connected to the internet, any help please (please don't post things like check your conection or...
Software and Apps
Both VLC and MPC crash when playing videos
After I upgraded to Win 10 from 7, I started getting this bizarre issue when video files would crash in both VLC and MPC, but not Windows Media Player. The larger the video, the more guaranteed the crash. I've reinstalled MPC, VLC, and Windows 10,...
Software and Apps
Playing Get Started Videos
Just downloaded Windows 10. Went to Get Started page and tried to play each of the videos. Each one failed to play. Any idea why?
General Support
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 17:35.
Find Us
Twitter Facebook Google+ Ten Forums iOS App Ten Forums Android App



Windows 10 Forums