Windows 10: laptop only playing audio in the left earbud

  1.    02 Jan 2017 #1

    laptop only playing audio in the left earbud


    Hi :)

    for the last two hours, i have been endlessly searching and trying everything to fix this problem, but to no avail. it works perfectly fine on my phone, ive tried multiple headphones, the audio otherwise sounds normal.

    it just wont play in in my right earbud and im desperate.
    i cant get my laptop to recognize my headphones as a device, i turned on stereo mix, ive even taken out the battery. ive read multiple forums, tried every option, and nothing works.

    im praying to any holy god in the heavens that one of u has a solution that will actually work.

    thanks!!
      My ComputerSystem Spec

  2.    03 Jan 2017 #2

    have you tried 2 pin type earphone/headset? *the one with only left and right, no mic*
    have you tried installing the ORIGINAL driver for that laptop? *not the updated one the original driver that is installed to that laptop*
      My ComputerSystem Spec


 

Related Threads
Earbud Combo-Jack won't fit. in Drivers and Hardware
I have a new laptop (and see specs) that I'm slowly learning to use and I'm having a problem inserting the 3.5mm combojack (CJ) into the jack's receptacle, has anyone ran across this? I'm pretty sure I can't hear sound from the earbuds because...
Hey I'm new here so I hope this is the right place to be posting this? I'm using Windows 10 and have been since it was released, my issue is audio is being panned to the left or the volume from the right is lower than the left. This is an issue...
Audio Not Playing in Drivers and Hardware
Very recently my computer's audio has stopped working. My headset has a separate microphone and headphone plugin. I use a combiner to put both of them into the computer at once. Anyway, I cannot hear audio through my headphones, whether...
So I'm having a strange problem on my computer that I can't seem to fix. Youtube videos will not play after being left idle, on the videobar, it will show that the video is loading, but it wont play even if it says it is. I can't reinstall windows...
So I'm having a strange problem on my computer that I can't seem to fix. Youtube videos will not play after being left idle, on the videobar, it will show that the video is loading, but it wont play even if it says it is. I can't reinstall windows...
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 10:18.
Find Us